Noua Vichy Idealia se lanseaza in Farmaciile Help Net!

Noua Vichy Idealia se lanseaza in Farmaciile Help Net!
  calendar_month        
Exclusiv in Farmaciile Help Net, pana pe 6 aprilie, descopera si testeaza Vichy Idealia, prima crema care transforma calitatea pielii!

Eficacitate integral demonstrata, strat dupa strat, comportamentul pielii sanatoase este restabilit la toate nivelele (celular, pigmentar si vascular) cu rezultate vizibile.

Riduri diminuate
-reduse cu 16 %

Ten netezit
- porii dilatati diminuati cu 21 %

Culoare uniforma
- pigmentarea uniforma crescuta cu 27 %
- omogenitatea vasculara crescuta cu 33 %

TEXTURA IDEALA, PARFUMUL IDEAL
Idealia combina confortul oferit de o crema cu prospetimea oferita de un gel. Contine extracte de perle pentru luminozitate imediata si apa termala Vichy, calmanta si fortifianta, pentru hidratare 24 H. Parfumul ei delicat, combina note de ceai, buchet de flori albe si note de lemn si mosc.

Este disponibila in doua variante (ten normal-mixt si ten uscat), dar poate fi folosita chiar si de persoanele cu pielea sensibila, datorita formulei hipoalergenice, fara parabeni.

57539.jpgREZULTATE CONFIRMATE
In premiera mondiala, Laboratoarele L'oreal au condus un studiu exploratoriu etnografic de mare amploare: 685 de femei cu varste intre 20 si 60 de ani, 4 continente si 98 de ore de interviuri.

Uniformitate, relief si riduri - toate acestea sunt corectare cu ajutorul unei dozari optime, ce a permis obtinerea compozitiei unice Kombucha 3% (AHA + Vitamine + Probiotice + Polyfenoli), o combinatie exceptionala de ingrediente active de referinta, imposibil de reprodus din punct de vedere chimic.INGREDIENTE PENTRU O PIELE IDEALA, INDIFERENT DE VARSTA SI DE TIPOLOGIE
Pentru a obtine pielea ideala, Vichy a identificat Kombucha, un ingredient activ cu efect antiimbatranire, recunoscut cu secole in urma, in industria farmacopee, pentru calitatile sale terapeutice si proprietatile antioxidante si tonifiante deosebite. Este obtinut printr-un procedeu biotehnologic unic si exclusiv de fermentatie a ceaiului negru, fenomen ce permite obtinerea unui concentrat natural, cu ingrediente active in forma lor cea mai pura. Are un efect exceptional de puternic asupra functionarii celulare, transformand vizibil calitatea pielii.

In plus, Idealia contine alte doua ingrediente care potenteaza efectul KOMBUCHA. Rezulta o compozitie de neegalat, cu proprietati exceptionale pentru piele:
ADENOZINA -stimuleaza reinnoirea celulara si imbunatateste eficacitatea antiimbatranire a ingredientului KOMBUCHA
LHA - are actiune keratolitica, ce favorizeaza penetrare KOMBUCHA si a adenozinei in piele

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mici minciunele de efect.
  • person

    ""nu vreau decat un colt de cer sa cada pe pamant...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right