Noul Colgate MaxWhite One

Noul Colgate MaxWhite One
  calendar_month        
• Dinti cu o nuanta mai albi in doar o saptamana

• Eficienta datorita micro-cristalelor acceleratoare de albire

• Folosita frecvent, Colgate MaxWhite One te ajuta sa iti pastrezi dintii albi mai mult timp

Zambetul este unul dintre cele mai importante gesturi folosite in interactiunea cu cei din jur. Acesta este detaliul care face diferenta si este permanent in tendinte. Fii mereu la moda si pregatita sa impresionezi!

Colgate-Palmolive te invita sa-ti pui in valoare cel mai frumos accesoriu - zambetul!


56633.jpg

Noua pasta de dinti Colgate MaxWhite One vine in ajutorul tau si iti ofera solutia pentru un zambet cu o nuanta mai alb in doar o saptamana datorita formulei cu micro-cristale acceleratoare de albire.

Colgate MaxWhite One contine ingrediente similare celor folosite de medicii dentisti, ce indeparteaza eficient petele si previn aparitia tartrului. Utilizarea frecventa a noii paste de dinti te ajuta sa iti pastrezi zambetul alb pentru o perioada indelungata de timp si iti confera increderea de care ai nevoie in fiecare zi!

Colgate MaxWhite One se adreseaza celor care isi doresc un zambet atragator, dar si sanatos. Este solutia ideala pentru a obtine un efect vizibil de albire intr-un timp scurt. Specialistii Colgate s-au inspirat din tehnologia de albire folosita in cabinetele medicilor dentisti si au incorporat in formula noii paste de dinti micro-cristale acceleratoare de albire pentru a obtine un efect de albire rapid si eficient, au declarat reprezentantii Colgate-Palmolive.

Recomandari