Noul Pantene Pro-V Aqua Light

Noul Pantene Pro-V Aqua Light
  calendar_month        
Life is all about choices ... familie sau cariera, dieta sau rasfat, tocuri sau balerini, volum sau ingrijire in profunzime. Mereu trebuie sa faci compromisuri si sa renunti la un beneficiu in favoarea celuilalt. Cum ar fi daca te-ai putea bucura de toate ?

Pentru a-i oferi parului tau toata ingrijirea de care are nevoie, fara a-l incarca, Pantene a lansat noua gama Aqua Light. Datorita noii formule delicate care hraneste, fara a avea un efect de ingreunare, nu vei mai fi nevoita sa alegi intre par puternic si volum.

Ingredientele cuprinse in noua formula Pantene Pro-V Aqua Light sunt puternic solubile in apa, asigurand o clatire usoara si eficienta. In plus, structura lor permite o distributie mai buna pe suprafata firului de par, asigurand ingrijirea de care parul are nevoie. Astfel, tie nu-ti ramane decat sa alegi coafura preferata si sa te bucuri de un par cu volum si usor de aranjat.

56811.jpg


Noua gama Pantene Pro-V Aqua Light contine si un spray bifazic hranitor care nu ingreuneaza firul de par si care il reimprospateaza intre spalari. Cum se foloseste? Agita-l si pulverizeaza! Parul va fi hidratat, usor de descurcat si gata pentru a fi coafat.

Don't let your hair down! Alege noul Pantene Pro-V Aqua Light si vei avea un par 100% mai puternic si rezistent cu 0% efect de ingreunare.

Preturi recomandate** pentru gama Pantene Pro-V natureFUSION:
- sampon 250 ml: 11 RON
- balsam 200 ml: 11 RON
- masca 200 ml: 18 RON
- spray 150 ml: 18 RON

*rezistenta impotriva ruperii cauzate de pieptanare si stilizare, folosind Pantene Aqua Light sampon si balsam fata de sampon Pantene fara continut de balsam
** decizia finala in privinta pretului de vanzare revine magazinului.

Recomandari