Noutati de make-up de la Avon

Noutati de make-up de la Avon
  calendar_month        
Avon lanseaza Sonic Boost Vibrating Mascara ce dispune de perie cu micro vibrarii si rujul Ultra Color Rich Moisture Seduction, rujul perfect femeile care nu vor sa aleaga intre culoare si hidratare.

Revolutie in make-up: Sonic Boost Vibrating Mascara- perie cu vibratii

Avon lanseaza Sonic Boost Vibrating Mascara, o noutate revolutionara, ce dispune de perie cu micro- vibratii asigurand separarea si acoperirea 100% a genelor. Peria cu vibratii simuleaza miscarea in zig-zag a unui make-up artist profesionist ce detine secretele separarii perfecte a genelor.

Mascara cu vibratii Sonic Boost iti ofera o aparitie demna de covorul rosu. Pentru ca ochii sa para instantaneu mai mari, incepe aplicarea mascarei de la baza genelor si apoi avanseaza catre varfuri, declara Jillian Dempsey- Avon Global Creative Color Director.

Sonic Boost asigura acoperirea perfecta a intregului evantai al genelor prin aplicarea perpendiculara in miscari de zig-zag. Activarea vibratiilor se face prin rotirea capacului, iar minimizarea acestora prin strangerea capacului.

Mascara Sonic Boost este disponibil doar in nuanta Black din luna Ianuarie 2011, la pretul de 37,99 lei si poate fi comandat Exclusiv prin intermediul Reprezentantilor Avon.

Rujul Ultra Color Rich Moisture Seduction - combinatia perfecta intre hidratare culoare

Cand vine vorba de rujul perfect femeile care nu vor sa aleaga intre culoare si hidratare - de aceea Avon a creat rujul Ultra Color Rich Moisture Seduction, o formula ce se remarca atat prin culorile seducatoare si vibrante, cat si prin balsamul hidratant.

Rujul Ultra Color Rich Moisture Seduction este o combinatie perfecta intre hidratare si pigmenti saturati de culoare. Acestia sunt activati de ingrediente hidratante si adera la suprafata buzelor oferind nuante vibrante si curajoase. Noul ruj de la Avon este bazat pe complexul Aqua Silk de retinere a agentilor hidratanti pentru buze moi si catifelate pana la 24 de ore.

Rujul Moisture Seduction este disponibil in 12 nuante din luna Februarie 2011, la pretul de lansare de 17,99 lei si poate fi comandat exclusiv prin intermediul Reprezentantilor Avon.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

White dress
  • person

    "si din cenua￯a￯, prin lupta￯, se ridica￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right