O manichiura perfecta mai usor decat crezi

O manichiura perfecta mai usor decat crezi
  calendar_month        
Cartea de vizita a unei femei, este reprezentata si de manichiura.

De multe ori insa nu avem timp sa trecem pe la salon pentru a ne face un "french", sau de ce nu pentru a ne decora unghiile in cel mai inovator stil cu putinta.

Modul usor de aplicare prin simpla stampilare a unghiilor cu modelele dorite face din setul Konad Nail Art cea mai simpla si in acelasi timp eficienta metoda pentru realizarea unei manichiuri unice.

78686.jpg

Fiind un produs inovator, a trezit interes mai ales in SUA si Franta, Germania, Austria unde este importat de mai multe firme. Konad Nail Art detine certificatul ISO 14001, ISO 9001 si Brevet International de Inventie.

Pentru seara, si de ce nu si pentru zi, putem opta pentru pictura pe unghii. Flori, strasuri, abtibilduri, modele in relief, toate acestea reprezinta doar cateva dintre nenumaratele posibilitati de infrumusetare a unghiilor.

Atat de trendy si atat de sic, pictura pe unghii ne este mai la indemana ca niciodata.

Konad Nail Art, a creat o serie de produse de o calitate incontestabila, care va permit sa obtineti cu un minim de efort, o manichiura care la un salon de cosmetica ar dura probabil cel putin 1 ora.

Kit-urile Konad Nail Art, includ oje speciale, lacuri pentru fixare, placute cu modele (care pot fi utilizate de cate ori doriti), betisoare, si tot ceea ce ne trebuie pentru o manichiura trendy.

Mai mult decat atat, "french"-ul poate fi realizat extrem de simplu si fara greseala, cu ajutorul setului pentru "french" special creat de Konad Nail Art.

78687.jpgKONAD Nail Art Kit Home Deluxe

Include: 3 oje speciale (10ml), 4 placute cu 7 imagini pe fiecare, 1 stampila si 1 lama.
KONAD Nail Art Kit French set:

Include:2 oje speciale(10ml), 3 placute cu 7 imagini pe fiecare, 1 nail corector, 1 stampila si 1 lama.78683.jpgKONAD Nail Art Kit Pro Salon Kit:

Include: 19 oje speciale(10ml), 1 lac incolor, 1 placuta mare (268 imagini), 9 placute cu 7 imagini pe fiecare, 1 suport din plastic pentru placuta, 1 buffer (pila speciala pentru luciu), 1 pila pentru unghii, 1 betisor din lemn de portocala, 1 stampila dubla si 2 stampile simple, 3 lame, 1 Recipient pentru acetona (185ml), 9 modele de strasuri (169pcs), 2 top coat (10ml), 1 base coat, 1 cuticle oil, 1 adeziv pentru corp 1ml, 1 betisor din acril mare, 1 betisor din acril mic.78684.jpgKONAD Nail Art Kit Gold set:

Include: 7 oje speciale(10ml), 8 placute cu 7 imagini pe fiecare, Strasuri (50b), Suport din plastic pentru placuta, 1 stampila si 1 lama.
78685.jpgKONAD Nail Art Kit Salon set:

Include: 10 oje speciale(10ml), 1 lac incolor, 10 placute cu 7 imagini pe fiecare, 1 buffer (pila speciala pentru luciu), 1 pila pentru unghii, 1 betisor din lemn de portocala, 1 pincet, Strasuri (50b), 1 stampila si 2 lame.

Sursa: www.micmag.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Roata Destinului
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right