O noua viziune cu privire la parul puternic: ELSEVE ARGININE RESIST X3!

O noua viziune cu privire la parul puternic: ELSEVE ARGININE RESIST X3!
  calendar_month        
De la radacina pana la varfuri, parul fiecarei femei este o victima a modei.

In momentul in care corpul sufera un dezechilibru hormonal, hranire defectuasa, epuizare, parul este afectat. Parul dumneavoastra nu se odihneste nici macar un minut. Este atacat constant de uscatoare de par, ondulatoare sau perii de indreptare. Pieptanat, tras pe spate,ridicat, tapat, vopsit, decolorat, parul dumneavoastra este o victima a modei de la radacina pana la varf.

In consecinta parul devine uscat, sensibil, aspru si varfurile se despica. Pe scurt, deteriorat, cu un risc mare de cadere.


Descopera noua gama ELSEVE ARGININE RESIST X3

- Restructureaza fibra capilara
- Hraneste radacina parului
- Parul creste mai puternic

Intreaga experienta a cercetatorilor de la Elseve si formule de inalta performanta pentru rezultate spectaculoase in domeniul ingrijirii parului.

Parul devine mai frumos, mai puternic si chiar mai stralucitor. Secretul? Concentrat de arginina pentru parul fragil.


Pentru prima data, Elseve utilizeaza Arginina in gama produselor pentru ingrijirea parului.


Puterea Elseve Arginine Resist X3 consta in remanenta noului sau ingredient activ si in armonia deosebita intre diferitele produse ale acestei game. Furnizarea de arginina sporeste gradual cu fiecare aplicare pentru a-i spori rezistenta.

Stimuleaza rezistenta

Un adevarat energizant, arginina intareste rezistenta parului. Destupa bulbul prin reactivarea microcirculatiei. Furnizarea de nutrienti esentiali pentru par este optimizata si astfel potentialul sau pentru rezistenta este recapatat.

Rezistenta este recapatata

Chiar de la prima aplicare actioneaza asupra zonelor deteriorate. Scutul de protectie natural al parului este refacut, parul obtine nutrientii esentiali si firul de par este restructurat.

Texturi senzuale formidabile

De asemenea, texturile fine, catifelate si care se topesc ajuta la sporirea eficientei argininei. Ele patrund instantaneu si elibereaza arginina pe intreaga lungime a firului de par.

REZULTATE: de la radacina pana la varfuri parul devine din ce in ce mai puternic si mai rezistent.

Pentru o noua rutina de infrumusetare: puterea parului!

Nu va mai ascundeti parul! Slabit, fara vlaga si deteriorat, parul arata acum mai bogat, mai puternic, complet refacut.

Noua gama ELSEVE ARGININE RESIST X3 contine:

57339.jpgSpray tratament

Formula acestui tratament intensiv patrunde foarte rapid, actionand asupra radacinii parului. Un produs care nu necesita clatire, creat pentru a fi masat pe scalp, acest tratament spray activeaza microcirculatia in jurul bulbului. Schimburile nutritionale sunt optimizate si parul creste mai rezistent.

Balsam

Acest balsam ce trebuie utilizat dupa sampon intareste si sporeste actiunea samponului prin sporirean concentratiei de arginina in firul de par. Refacut si protejat, parul este mai putin vulnerabil la efectele
pieptanarii si perierii si este descurcat mai usor.

Sampon

Samponul de intarire, cu textura sa bogata si cremoasa depoziteaza arginina pe firul de par, de la radacini pana la varfuri. Firele de par sunt refacute inca de la prima aplicare. Parul isi recapata vitalitatea si
rezistenta.Masca

Masca se utilizeaza dupa sampon si asigura o ingrijire intensa parului fragil. Distribuita uniform pe par, masca este usor de clatit. Datorita texturii sale bogate, formula completeaza eficacitatea argininei pentru rezultate deosebite.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

familia si cariera
  • person

    "sa nu te uiti inapoi ci doar inainte"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sneakers dama Puss Albi
Shop Ele.rochevron_right