O piele mai ferma in 5 zile: Olay Regenerist 3 Point

O piele mai ferma in 5 zile: Olay Regenerist 3 Point
  calendar_month        
O noua tehnologie anti-aging sub forma unei de creme de-luxe la un pret convenabil. Aceasta e propunerea OLAY Regenerist 3 Point care a declansat reactii extraordinare.

Mii de femei din intreaga lume, incepand cu New York, Londra, Madrid, Atena ori Beijing s-au inscris pe listele de asteptare pentru a o cumpara. Magazinul Boots din Londra a inregistrat 21.000 de cereri on line inainte de lansare.

Vestea buna este ca de-acum si tu te vei putea bucura de efectele miraculoase ale produselor …de-luxe, la un pret convenabil.

Gama OLAY Regenerist 3 Point (ser si crema de fata) este in Romania si te ajuta sa ai, in numai 5 zile, o piele cu aspect ferm in cele 3 zone predispuse la aparitia primelor semne ale imbatranirii: fata, gat si decolteu.

57099.jpg
Formula super-concentrata care hidrateaza intens si regenereaza progresiv straturile superioare ale pielii

Serul Olay Regenerist 3 Point are o formula super-concentrata care hidrateaza intens si regenereaza progresiv straturile superioare ale pielii. Acesta contine cel mai ridicat nivel de penta-peptide din gama, care, in combinatie cu vitamina B3, agentii de hidratare si acidul hialuronic, confera in 5 zile o piele vizibil mai ferma si un efect de lifting, la nivelul fetei, gatului si decolteului.

83259.jpg

Crema tratament-cosmetic Olay Regenerist 3 Point este conceputa special pentru a reda in 5 zile elasticitatea tenului si aspectul vizibil mai tanar. Este bogata intr-un complex unic de amino-peptide si agenti de hidratare.

Formula sa permite reducerea ridurilor si liniilor fine si reda supletea pielii in cele mai importante 3 zone predispuse la aparitia semnelor de imbatranire - in jurul ochilor, pe linia maxilarului si pe gat.

Nu doar tehnologia recomanda noua gama Olay Regenerist 3 Point, ci si Anastasia Achilleos, faimoasa cosmeticiana a celebritatilor - Atunci cand combini tehnologia Olay Regenerist 3 Point cu un masaj special al fetei, gatului si decolteului, chiar nu mai este nevoie sa te mai gandesti la chirurgia estetica.


Vezi sfaturile si tehnicile de masaj facial oferite de Anastasia Achilleos pentru aplicarea cremei Olay Regenerist 3 Point Cream!
Vezi sfaturile si tehnicile de masaj facial oferite de Anastasia Achilleos pentru aplicarea serului Olay Regenerist 3 Point Super Serum!Provoaca imposibilul! Cu OLAY Regenerist 3 Point pentru o piele vizibil mai ferma!


Pret maxim recomandat de vanzare:
Ser Olay Regenerist 3 Point - 95 RON*
Crema de zi Olay Regenerist 3 Point Treatment - 85 RON*


*Decizia asupra pretului final de vanzare revine magazinului


Vizioneaza filmuletul de mai jos pentru a invata de la Anastasia Achilleos tehnica de masaj facial care optimizeaza efectele gamei Olay Regenerist 3 Point!

Olay Regenerist cu Anastasia Achilleos pe video.ele.ro

Recomandari