O zi la salonul Scorpio Stil Center

O zi la salonul Scorpio Stil Center
  calendar_month        
Dintr-o pura intamplare, care pana la urma s-a dovedit a fi una fericita, am ajuns, la insistentele unei prietene, intr-un salon de intretinere corporala.

Salonul se numeste Scorpio Stil Center, si trebuie sa va marturisesc ca m-am simtit minunat, de aceea m-am gandit sa va impartasesc experienta mea.

In primul rand am fost "preluata" de o asistenta medicala si mi s-a intocmit fisa de tratament, am fost masurata, cantarita si mi-a fost determinat nivelul masei grase cu ajutorul unui aparat special.

Pentru ca nu stiam ce pachet de tratament sa aleg, am fost sfatuita ca ar fi mai potrivit un pachet de electrostimulare la platforma Infrared (care actioneaza ca o sauna uscata) sau la termocuverta asociat cu impachetarile cu crema de termosudatie pentru a elimina excesul de apa.

In cele din urma am ales 12 sedinte de electrostimulare la platforma I.R pe care le fac de 3 ori pe saptamana (luni,miercuri si vineri), asociat cu vacuum si o sedinta de impachetare cu crema de termosudatie la termocuverta timp de 40 de minute.


Vacuum-ul este un aparat de ultima generatie,cu programe variate, menit sa rezolve toate problemele de estetica ale corpului: celulita, tonifiere, ridicare si reconturare sani, drenaj limfatic. Metoda de functionare se bazeaza pe aspiratie, ceea ce duce la un masaj profound si sistematic.

Impachetarile se efectueaza cu crema de termosudatie produsa de laboratoarele Ximart(Spania). Initial se efectueaza un peeling corporal, dupa care se aplica crema de termosudatie, se infasoara in film osmotic si se introduce in termosauna incalzita la 75 grade 40-60 minute.

Efectul este o transpiratie abundenta determinand eliminarea toxinelor si a apei retinute in corp, asfel incat chiar dupa prima sedinta se poate observa o diminuare cu pana la 1 kg si 1 cm in circumferinta.

78737.jpg

Pentru ca efectele sa fie de lunga durata am consultat si un medic nutritionist care mi-a recomandat un regim alimentar echilibrat, fara "infometare", in care poti sa consumi orice, bineinteles fara excese in functie de numarul de calorii de care ai nevoie.

La sfarsitul tratamentului am fost incantata de rezultatele obtinute, observand nu numai o scadere in centimentri dar si in greutate (datorata regimului alimentar).

Mi-au placut aparatele noi, performante, atmosfera intima si relaxanta, personalul amabil si care stie sa iti explice tot ce ai nevoie sa stii.

Salonul este nou deschis si preturile sunt cu adevarat promotionale. Exista programe atat de slabire cat si de tonifiere, ridicarea sanilor, lifting facial.


Adresa salonului Scorpio Stil Center este: Calea Mosilor nr. 205, bloc 11, scara B, etaj 1, ap.33, sector 2 (interfon 033). Mijloace de transport: tramvai 21, troleibuz 79, autobuz 133, 135. Telefon: 021 - 610.75.10.
Recomandari