Oana Cuzino, Monica Anghel, Kinga Varga si Alice Nastase sunt Ambasadoare Dove

Oana Cuzino, Monica Anghel, Kinga Varga si Alice Nastase sunt Ambasadoare Dove
  calendar_month        
Frumusetea adevarata si feminitatea sunt sustinute si de femei de succes care s-au alaturat campaniei Dove. Oana Cuzino, Monica Anghel, Kinga Varga si Alice Nastase sunt Ambasadoare Dove.


Dove crede ca fiecare femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea. Frumusetea unei femei trebuie apreciata in intregime, fiind o compozitie complexa privita mai ales prin frumusetea interioara, prin puterea si vitalitatea personalitatii fiecareia.Oana Cuzino, unul dintre cei mai reputati jurnalisti de televiziune si presa si in acelasi timp medic, s-a alaturat campaniei demarate de Dove in pozitia de Leading Ambassador deorece nu crede in prejudecatile legate de frumusete si considera ca fiecare femeie este frumoasa si unica. Oana este autoarea volumelor de informare generala: "Sunt gravida: ce sa fac?" (2003) si "Frumusetea nu este o misiune imposibila", alaturi de Luciana Stanciu (2007). Implicarea Oanei Cuzino ca Leading Ambassador Dove a inceput cu organizarea unor seminarii de frumusete, care au ca tema ritualul de ingrijire. intalnirile au loc in aceasta perioada in Bucuresti si Constanta.

56573.jpg"Fiecare dintre noi detinem frumusetea si daca sunt momente in care nu simtim acest lucru, trebuie doar sa privim mai atent in interiorul nostru, sa ne acordam putin mai mult timp si atunci sigur o vom descoperi. Cred cu adevarat in acest lucru si ma bucur ca pot transmite acest mesaj tuturor femeilor cu care interactionez. Nu trebuie sa uitam ca in primul rand suntem femei si este esential sa ne ingrijm", declara Oana Cuzino, Leading Ambassador Dove.81689.jpg

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute cantarete si actrite din Romania. Castigatoare a concursului "Cerbul de aur" si reprezentanta a Romaniei la doua editii Eurovision, Monica este acum si prezentatoarea unui matinal radio.

"Am interactionat prima data cu Dove in 1991 in SUA si de atunci ne-am imprietenit, chiar de la prima atingere. Consider ca este foarte important sa ai un ritual de ingrijire deorece nu poti incepe mai bine o zi decat cu senzatia placuta si revigoranta a unui gel de dus hidratant. Sustin campania Dove si mi-am asociat imaginea cu aceasta marca deorece se adreseaza femeilor adevarate, care isi reprezinta bine zona de activitate din care fac parte, cu femei a caror frumusete interioara este la fel de importanta ca cea exterioara. Fiecare dintre noi este frumoasa si cred cu adevarat ca daca esti bun, natural, optimist si stii sa razi aceasta frumusete nu are cum sa stea ascunsa", declara Monica Anghel, Ambasadoare Dove.Kinga Varga este primul designer roman specializat in tricot. Creatiile ei care au in centru feminitatea si ludicul, s-au impus pe piata modei din Romania prin inovatie, stil si eleganta.

81690.jpg


"Ma simt onorata ca am fost invitata sa fiu una dintre Ambasadoarele Dove. Aceasta responsabilitate este in acelasi timp o provocare pentru mine. Mi-a placut foarte mult initiativa de a rasturna prejudecatile legate de frumusete pentru ca eu cred ca in fiecare femeie exista o sclipire interioara care odata scoasa la iveala o face sa fie deosebit de frumoasa. Acesta este si mesajul pe care incerc sa il transmit prin creatiile Kinga Varga si prin statutul meu de Ambasadoare. Creez pentru a le da femeilor puterea sa fie frumoase, sa se redescopere pe sine si sa isi reafirme feminitatea", marturiseste Kinga Varga, Ambasadoare Dove.Alice Nastase este jurnalist din 1997 si a fost editor-sef al revistei "Tabu". Este creatoarea conceptului revistei "Tango", pe care o conduce. S-a remarcat prin articolele scrise cu sensibilitate si onestitate si este autoarea volumelor "Noi suntem zeite - Carte postala" (2008), a antologiei "Cele mai frumoase iubiri" (2009), "Dragostea e un bonsai" (2010) si alaturi de Aurora Liiceanu, "Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire" (2007) si "Care pe care - femei si barbati" (2007).

81691.jpg"Probabil ca daca as fi primit propunerea aceasta acum 10 ani nu as fi acceptat-o, pentru ca nu m-as fi considerat potrivita pentru un asemenea proiect. Si asta pentru ca eu nu am avut sansa unei educatii legate de frumusete facute la timp, asa ca mi-am castigat intarziat increderea in sine si puterea de a ma simti bine asa cum sunt. Eu am ajuns cu truda, de una singura, sa sustin valorile extraordinare pe care Dove le impartaseste astazi tuturor. si de aceea, cu atat mai mult, mi se pare o sansa minunata ca exista azi un prieten care intinde o mana de incredere femeilor lumii, la orice varsta s-ar afla ele", declara Alice Nastase, Ambasadoare Dove.


Oana, Monica, Kinga si Alice sunt Ambasadoare Dove alaturi de alte femei care apreciaza frumusetea adevarata si feminitatea. Campania mai este sustinuta si de dermatologi recunoscuti, atat in Bucuresti cat si la nivel national.


Campania de alegere a Ambasadoarelor este sustinuta prin site-ului www.ambasadoareledove.ro, unde femeile se pot inscrie pentru a deveni Ambasadoare Dove pana la 31 iulie.
Recomandari