Oana Turcu va recomanda: Tratamentul anticadere par

Oana Turcu va recomanda: Tratamentul anticadere par
  calendar_month        
In magazinul online de cosmetice naturale profesionale www.ardes.ro gasiti produsele necesare pentru prevenirea si combaterea calvitiei, atat la domni, cat si la doamne.

Iata cateva indicatii privind acest tratament miraculos Ardes Cosmetici pe baza de plante:


Masati pielea capului cu BALSAM DE ROZMARIN, pentru a deschide porii, a vasculariza tesutul si a-l pregati pentru urmatoarele esente naturale.

Masajul trebuie sa dureze 3-5 minute, pina cind simtiti ca excesul de sebum incepe sa "arda". Doar cind simtiti ca balsamul a actionat, puteti aplica samponul specific tipului dvs. de par: sampon hidratant protectiv sau sampon nutritiv pentru par degradat si subtire sau sampon pentru stralucire sau sampon pentru spalari frecvente sau sampon pentru par gras sau sampon pentru par gras cu matreata.

79483.jpg
Samponul-tratament se aplica intr-o cantitate foarte mica, cit o nuca, si se maseaza bine.

Dupa samponare, clatiti bine parul si aplicati crema regeneranta tricoactiva. Lasati sa actioneze 7-8 minute.

Crema regeneranta tricoactiva este un tratament, dar poate fi folosit si ca simplu balsam, cu rol de descurcare a firelor de par (inclusiv pentru parul cret si ondulat).

Clatiti crema regeneranta tricoactiva si pieptanati, dupa care aplicam kerafil forte fiole. Evitati contactul cu ochii si mucoasele. Lasati in par fiolele cu extracte naturale, imaginindu-va ca faceti baie in plante. Nu clatiti, ci lasati extractul de plante in par.Daca vreti sa aveti un par perfect, lucios si sanatos, puneti in podul palmei citeva picaturi de ulei pur de jojoba california sau ulei de migdala dulce si treceti mina prin par, apoi pulverizati cu parfum Oana Turcu.

Pentru barbatii cu calvitie: masati pielea capului cu balsam de rozmarin timp de 3-5 minute, pina cind simtiti ca pielea capului s-a incalzit, a ars surplusul de grasime si a echilibrat pH-ul pielii.

Balsamul de rozmarin activeaza circulatia, vascularizeaza tesutul si favorizeaza trezirea la viata a bulbului, cu sau fara firul de par. Stergeti epiderma cu apa oxigenata de la farmacie si spalati cu SAMPON specific tipului dvs. de par. Aplicati apoi lotiune anticadere par cu serenoa repens si kerafil forte fiole.


Detalii suplimentare puteti obtine accesand site-ul www.ardes.ro!

Sursa: www.ardes.ro
Recomandari