Ofera cadoul perfect barbatului tau: Gillette Fusion ProGlide

Ofera cadoul perfect barbatului tau: Gillette Fusion ProGlide
  calendar_month        
Cat de dificil a fost pana acum sa gasesti cadoul potrivit de sarbatori pentru el?

Anul acesta te ajutam noi: ofera cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, pe care il gasesti in pachetele special create pentru sarbatori, alaturi de gelul ProGlide si balsamul dupa ras ProGlide Balm.

Iarna aceasta, combina experienta personala legata de ce isi doreste barbatul tau cu experienta Gillette in materie de ingrijire personala a barbatilor si ofera-i posibilitatea de a arata si a se simti cat mai bine cu setul de produse Gillette ProGlide.

Poti opta pentru pachetul de Sarbatori ProGlide Perfect Shave care include cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, in versiunea Power, cu vibratii, gelul de barbierit Gillette Fusion ProGlide (75 ml) si balsamul hidratant 3 in1 ProGlide Balm (50 ml).

Pachetul ProGlide Travel contine un aparat de ras ProGlide manual, 3 rezerve de lame, un gel de ras Gillette Proglide (75 ml), un deodorant Gillette (35 ml) si o geanta de voiaj pentru cosmetice.

57318.jpg

De acum inainte, barbieritul va atinge o noua dimensiune cu ajutorul celui mai avansat aparat de ras de la Gillette si a celor doua produse de ingrijire care vin sa completeze actiunea acestuia: gelul Gillette Fusion ProGlide, care pregateste pielea si asigura un ras cat mai confortabil, si balsamul dupa ras ProGlide Balm 3in1 care hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea intr-un singur pas.

Noi, la Gillette, suntem intotdeauna preocupati sa identificam si sa rezolvam problemele cu care se confrunta barbatii in timpul barbieritului. Date recente arata ca 65% dintre barbati se confrunta cu o stare de disconfort in timpul rasului si dupa ras, mai ales daca lamele smulg si trag firele de par. Astfel apar efecte secundare negative, cateodata descrise ca iritatie. Cu aparatele de ras Gillette Fusion ProGlide si produsele de ingrijire Gillette ProGlide, Gillette ofera o experienta incredibila: o alunecare usoara a aparatului de ras si cel mai confortabil barbierit, declara Razvan Resmerita, PR Manager Gillette.

Toate produsele Gillette Fusion ProGlide si Gillette PRO au fost create din dorinta de a asigura barbatilor ce e mai bun pentru ingrijirea pielii, fiind cadoul pentru barbati de care se bucura atat barbatii, cat si femeile. Astfel, femeile pot fi sigure ca le ofera barbatilor lor cel mai avansat aparat de ras de la Gillette pentru un bun inceput in noul an.

Un cadou ce le indeplineste barbatilor cea mai importanta cerinta in materie de ras - alunecare fara efort si un grad inalt de confort.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right