Oja super hot de toamna

Oja super hot de toamna
  calendar_month        
Toamna s-a instalat oficial si a venit cu o sumedenie de lacuri de unghii hot.Cu o oja noua este cel mai usor sa fii la moda, fara sa cumperi o intreaga garderoba.Iata cele mai frumoase 10 culori care ne vor sta pe unghii in aceasta toamna!


Albastru ca fundul marii

82095.jpgAlbastrul oceanic a dominat prima parte a anului 2010, deci nu e de mirare ca varul sau mai batran, mai spre cerneala, iese in forta in aceasta toamna. Incearca American Apparel Nail Polish (Passport Blue).

Caramiziu

82092.jpgOja maronie s-a tot purtat in ultimele luni, dar nuantele cremoase de cafe au lait au lasat in aceasta toamna locul caramiziului provocator. Paul & Joe Nail Enamel (Jazz)

Roz

82094.jpgModa incearca din greu sa aduca din nou in tendinte nuantele kaki-roz. Incearca o combinatie de ros si bej pe unghii, cum ar fi L`Oreal Pro Manicure Nail Polish (Just Rosey).

Unt

82097.jpgDupa cum ai vazut in prezentarile de moda, toamna aceasta hainele sunt fie gri, fie in culori calde, maronii, bejuri. Asadar, o oja in culoarea untului va fi la mare pret. Opteaza pentru Butter London 3 Free Nail Lacquer (Bumster).

Auriu

82098.jpgMaterialele stralucitoare sunt in mare voga in acest sezon, iar auriul metalic reprezinta o metoda grozava de a iesi din tonurile inchise ale toamnei. Deborah Lippmann Nail Color (Diamonds and Pearls).

Rosul festiv

82091.jpgCoraiul din primavara se transforma toamna in rosu festiv, stralucitor, fermecator. Incearca Destined Nail Color (Sparkle Red).

Verde brad

82093.jpg


Turcoazul acestei veri nu dispare, ci primeste o injectie de gri-negru, renascand sub forma verdelui brad, perfect pentru vremea rece. Oja Butter London 3 Free Nail Lacquer (British Racing Green) este sexy si cuminte.

Paradoxul Fashionistei

82099.jpgChanel Le Vernis Nail Colour (Paradoxal) este cea mai laudata oja a sezonului si este o investitie buna deoarece se potriveste oricarui ten.

Stelute argintii

56695.jpgIn acest sezon se poarta unghiile stralucitoare, si nu se putea sa lipseasca si argintiul mult iubit, ce da bine pe unghii cand afara ninge. Dior Vernis Nail Enamel (Black Sequins)

Albastrul otelit

82096.jpgAlbastrul-gri este o culoare incredibila si arata superb pe tonurile de piele reci (deschise). Este si o alternativa la rozul mat care inca se mai poarta. Sally Hansen Complete Salon Manicure Nail Polish (Gray By Gray)


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right