Oscar de la Renta si-a lansat parfumul pe Facebook

Oscar de la Renta si-a lansat parfumul pe Facebook
  calendar_month        
Designerul Oscar de la Renta si-a lansat primul parfum dupa 10 ani, Esprit d`Oscar, via Facebook , oferind in plus si mostre gratuite de parfum celor care au dat "Like" la pagina marcii.

In timp ce casele de moda luxoase aleg in general sa-si lanseze noile produse in locuri exclusiviste, Oscar de la Renta a surprins pe toata lumea cu alegerea sa atat de populara: Facebook-ul.

Ca parte a unei campanii virulente de lansare, au aparut si alte anunturi oficiale pe conturile de Twitter si Tumblr ale brand-ului, redirectionand internautii spre Facebook.

Compania descrie Esprit d`Oscar ca un parfum floral-oriental , cu note de citrice, iasomie, floare de portocal si tuberoze, cu o baza calda de mosc, heliotrop, fasole tonka si vetiver.

Mostrele parfumului, distribuite manechinelor in backstage-ul prezentarii colectiei Oscar de la Renta de la New York Fashion Week, au fost pe placul acestora.

Katie Kloss a declarat: "Chiar miroase minunat - vreau mai mult!... E esenta marcii Oscar - cu adevarat clasic si elegant".
56923.jpg


Colega ei de podium, Hailey Clauson, a adaugat: "Este un parfum foarte proaspat, feminin,curat, care imi place."

Esprit d`Oscar este primul parfum lansat de label dupa ce si-a reobtinut licenta in ianuarie 2010, in urma unui proces legal de 18 luni cu distribuitorul sau american, L`Oreal.

Prezenta marcii Oscar de la Renta pe numeroasele retele de socializare se datoreaza in mare parte PR-ului companiei, care scrie pe Twitter sub numele de OscarPRGirl. Ea are peste 43 000 prieteni pe site, desi pagina de Facebook a lui Oscar de la Renta a trecut deja de 131 783 de "Like"-uri.

Domnul de la Renta, care a pus bazele marcii sale in 1965, si-a lansat primul parfum, Oscar, in 1977.


Acesta a fost un best-seller in peste 70 tari, si a fost urmat de 2 parfumuri pentru barbati, Pour Lui si Oscar for Men.

Urmatoarele parfumuri destinate femeilor au fost So de la Renta, Rosamor, Volupte si Intrusion, ultima creatie de dinainte de problema cu L`Oreal.

Pretul Esprit d`Oscar porneste de la 78 dolari si va aparea in SUA luna aceasta.Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zimbiti va rog
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right