OUTSPOKEN Beauty Edition by AVON

OUTSPOKEN Beauty Edition by AVON
  calendar_month        
Lansata in luna iulie a acestui an, revista online Absolutely Fabulous ( www.absolutelyfabulous.ro ), creata de Diana Enciu si Alina Tanasa, apare in aceasta toamna sub o noua forma - o editie speciala de beauty in colaborare cu Avon Romania.

Intr-un moment in care portofoliul de parfumuri Avon se imbogateste cu un nou nume celebru - Fergie, vocea feminina a formatiei pop Black Eyed Peas - Absolutely Fabulous Magazine se hotaraste sa dedice peste 30 de pagini povestii parfumului OUTSPOKEN, un parfum proaspat si fermecator, cu accente floral-fructate si note de star-fruit, safron si tuberoze.

56699.jpgPentru a accentua senzualitatea si puterea de seductie a femeii care alege Outspoken, Absolutely Fabulous dezvaluie un pictorial de fashion dominat de transparente, stralucire si dantele si cateva pagini de shopping pentru sezonul toamna-iarna.

Cititoarele pot citi totodata un interviu in exclusivitate cu cea care a creat impreuna cu parfumierul Lauren Le Guernec, noul parfum vedeta al acestui sezon.

Sunt incantata sa creez primul meu parfum alaturi de Avon. Caut mereu noi metode de a comunica cu publicul si un parfum e o ocazie perfecta sa le transmit fanilor mei incredere si originalitate. Sunt mai rock'n'roll decat alti artisti si Avon mi-a permis sa fiu asa cum simt., declara Fergie.

Read & be fabulous!

www.absolutelyfabulous.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce asteptari ai de la aceasta categorie?
  • person

    "...impreuna putem realiza lucruri marete..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right