Palmolive Orient Rituel, sanctuarul tau de relaxare

Palmolive Orient Rituel, sanctuarul tau de relaxare
  calendar_month        
In aceasta primavara, Colgate-Palmolive lanseaza noua gama de geluri de dus Palmolive Orient Rituel. Cele doua variante, Energy si Joyous, vor sa redefineasca conceptul obisnuit de "dus", oferindu-i acestei rutine zilnice un strop de magie.

Noul gel de dus Palmolive Orient Rituel iti ofera pauza de relaxare de care ai nevoie dupa o zi plina. Agitatia, graba, munca in exces si stresul sunt motivele pentru care multi dintre noi uita sa se bucure de micile placeri zilnice. Pentru ca traim intr-o lume in care totul se misca foarte repede, simtim nevoia unor momente de pauza, a unor clipe de abandonare in voia simturilor si a unor evadari in locuri linistite, misterioase si relaxante.

Noua gama Palmolive Orient Rituel este imbogatita cu ingrediente inspirate de vechile ritualuri orientale de relaxare, ajutandu-te sa iti regasesti armonia interioara si starea de bine.

Gelurile de dus Energy si Joyous iti aduc taramurile misterioase din Orient chiar la tine in baie, recreand, zilnic, atmosfera unui sanctuar oriental de relaxare. Lasa-te in voia simturilor si acorda-ti in fiecare zi prilejul de a te simti energizata si relaxata!

57566.jpg

84825.jpgGelul de dus Energy contine arome subtile de lemn de santal indian si de ghimbir si este perfect pentru a-ti incepe ziua cu o stare de bine. Datorita formulei sale unice, gelul de dus Energy iti ofera senzatia unei dimineti petrecute in mijlocul naturii orientale.

Varianta Joyous, cu formula sa unica, imbogatita cu extracte din floare de lotus si mure indiene, este rasplata binemeritata dupa o zi solicitanta. Uita de problemele cu care te-ai confruntat pe parcursul intregii zile, abandoneaza-te simturilor si calatoreste in tinuturile orientale, poposind in oaza de relaxare pe care ti-o confera noul gel de dus.

Pentru ca ritualul de relaxare sa fie complet, va recomandam sa adaugati petale de flori si uleiuri esentiale in cada de baie, obtinand astfel echilibrul perfect pentru recastigarea armoniei interioare si a vitalitatii.

Noua gama este disponibila in varianta de 500 de ml, pentru a putea beneficia mai mult timp de aromele orientale oferite de Palmolive Orient Rituel.

Recomandari