Parargil - un superlativ anticelulitic

Parargil - un superlativ anticelulitic
  calendar_month        
De cate ori nu v-ati uitat pe oferta diferitelor centre de slabire care va ofera impachetari anticelulitice cu mai multe tipuri de creme si amestecuri. Si v-ati intrebat "ce aleg"? "Ce este mai bun pentru mine?" Ei, bine, vom incerca sa va usuram alegerea raspunzand la intrebarea "Ce fac ele?". In acest articol veti afla despre un tip dintre ele - printe cele mai eficiente impachetari anticelulitice - impachetarile anticelulitice cu Parargil.


PARARGIL - amestec strategic de argila cu parafina pura, care actioneaza ata in inlaturarea celulitei si a retentiei de apa, cat si in nutritia pielii, in cicatrizarea micilor probleme de piele, relaxeaza si detoxifica organismul.

Se aplica la cald, cu pensula, pe zona afectata de celulita si nu numai, se izoleaza cu folie si se lasa sa actioneze intre 30 si 60 de minute, sub actiunea unei termocuverte profesionale.


TERMO - IMPACHETARILE CU ARGILA VERDE

Terapia cu argila constituie o practica straveche in medicina naturista. Argila verde contine: siliciu, aluminiu, magneziu, etc
Argila poate fi folosita intern, actinand asemenea fibrelor alimentare: selecteaza toxinele, le neutralizeaza, reglementeaza activitatea glandelor endocrine. Are actiune bactericida, anuleaza efectul nociv al metalelor grele, stimuleaza enzimele digestive, asigura PH-ul alcalin necesar digestiei intestinale.

Extern, argila are de asemenea efecte spectaculoase: activeaza cele doua circulatii ale fluidelor in organism, sangvin si limfatic, cicatrizeaza, intensifica schimburile metabolice, produce cresterea activitatii enzimatice si imbogateste tesuturile cu substante nutritive.

Atat pentru a potenta efectul, cat si pentru a imbunatatii procedura anticelulitica, ARGILA se foloseste la cald impreuna cu parafina pura, rezultand parargilul .

Aceste impachetari anticelulitice cu parargil sunt benefice nu numai pentru remodelarea trupului nostru, ci si pentru multiplele efecte pe care le au asupra sanatatii intregului nostru organism.


Ce face tratamentul PARARGIL?

- Reduce celulita in stadiul 3-4, indiferent care sunt cauzele ei formarii ei;

- Inlatura retentia de lichid. In zona gleznelor, unde retentia de apa este foarte vizibila, se poate realiza o micsoarare in diametru pana la 20%;

- Aplatizeaza abdomenul si remodeleaza silueta;

- Regularizeaza permeabilitatea capilara, favorizand astfel eliminarea masiva a toxinelor;

- Contribuie la eliminarea grasimilor;

- Activeaza circulatia periferica;

- Echilibreaza secretia de sebum;

- Hraneste si hidrateaza pielea, ajutand astfel la intinerirea si mentinerea ei in cea mai buna forma;

- Atenueaza culoarea si marimea vergeturilor ;

- Elimina treptat firele crescute sub piele, ca si depozitele inchistate de sebum;

- Calmeaza durerile musculare si ligamentare.

Va doresc un trup zvelt si cat mai bine modelat si, bineinteles, sa fiti adorate!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Jocuri pentru weekend
  • person

    "everything from everywhere"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right