Patch - primul ceas biodegradabil din lume

Patch - primul ceas biodegradabil din lume
  calendar_month        
Pentru toti tinerii din Romania pasionati in egala masura de moda si cele mai noi trenduri, dar si de conservarea mediului inconjurator, cautarea se incheie acum!

Patch - primul ceas biodegradabil din lume este disponibil si in Romania!


Patch, cel mai nou "it item" este eco-friendly, fiind realizat din hartie 100% biodegradabila, dar si foarte fashionable, intrand in portofoliul prestigioasei companii Altanus.

Cele 31 de modele de ceasuri sunt din luna martie disponibile si in Romania, in exclusivitate pe site-ul www.tanaaa.ro si in magazinele partenere din Bucuresti.
56907.jpg"Patch - The paper watch este raspunsul elvetienilor la orientarea globala catre ecologie. Noua ni se pare un accesoriu foarte cool si tare potrivit pentru tinerii care vor sa fie remarcati si sa isi arate personalitate exact asa cum este: fresh, originala si amuzanta. Cred ca ceasurile Patch vor reusi sa coloreze tare frumos strazile din Romania si bineinteles, ne vor ajuta sa fim eco-friendly", afirma Valentin Corodescu, Brand Manager Tanaaa.

Patch, ceasul confectionat din hartie biodegradabila, are un design inovativ si este menit sa ofere o deosebita flexibilitate celor care vor sa isi asorteze fiecare tinuta cu accesoriul preferat.

Disponibil in zece culori neon, alte zece modele cu print-uri electrizante inspirate de vara sau de diferite drapele, Patch ofera varietate celor care vor sa fie in fiecare zi diferiti, dar in acelasi timp doresc sa aiba grija de mediul inconjurator.

Patch a fost inspirat de celebrele figurine confectionate din hartie refolosita de la Carnavalul din Viareggio, iar proiectarea si realizarea sa a durat 4 ani. Varianta finala cantareste doar 11 grame, iar hartia din care este confectionat este special tratata, fiind hipoalergenica, rezistenta la contactul usor cu apa, la socuri si garantata pe o perioada de 2 ani. Dupa ce ceasul iese din uz, componentele sale principale se biodegradeaza, impactul asupra mediului inconjurator fiind egal cu zero.

Tanaaa.ro este un giftshop online care ofera o varietate de produse neconventionale, de la celebrele portofele Mighty Wallet, la noul ceas Patch, the Paper Wath dar si multe alte accesorii destinate oamenilor plini de imaginatie.

Tanaaa isi comercializeaza produsele (inclusiv ceasul Patch) atat pe site-ul tanaaa.ro dar si la magazinele partenere: Cyclopedia, NFF, BASE, H2O, Hippie Hippie Shake, Old School Shop, Ollie Gang Shop, Rulez, wintermag.ro, Kawa Motors, Borders, Borders Girl.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bineinteles ca trebuie sa inveti sa flirtezi !...(Varianta necenzurata).
  • person

    "articolele publicate pe site in varianta necenzurata si adresele paginii mele web!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right