Pentru silueta ta: Program de Revenire dupa Sarbatori

Pentru silueta ta: Program de Revenire dupa Sarbatori
  calendar_month        
Ei bine, am pasit cu dreptul in noul an. Am petrecut bine, ne-am distrat, ne-am odihnit si poate, unele dintre noi am pus cateva kilograme in plus.

Dreamline Beauty Center va ofera o solutie rapida pentru eliminarea acestora: Programul de Revenire dupa Sarbatori

Este un pachet simplu de tratament care contine 6 impachetari totale cu masca cu guarana si ghimbir BERNARD CASSIERE si 6 sedinte de tratament cu raze infrarosii.
Bonus primiti 2 sedinte de drenaj prin electrostimulare.


Masca cu guarana si ghimbir BERNARD CASSIERE este bogata in ingrediente active foarte puternice:guarana, planta amazoniana bogata in cafeina, alge laminaria care contin minerale vitamine si proteine si au rol de ardere a grasimilor, ghimbir cu rol de tonifiere si stimulare.

Tratamentul are rol de eliminare a toxinelor, a grasimilor acumulate in tesuturi si de tonifiere a pielii.

82455.jpg

Tratamentul cu raze infrarosii determina incalzirea tesuturilor, crescand metabolismul local. Prin incalzirea tesutului adipos este favorizata arderea grasimilor, oxigenarea tesuturilor tratate, imbunatatirea fluxului sangvin datorita vasodilatatiei.

Tratamentul cu raze infrarosii are rezultate foarte bune in ceea ce priveste reducerea tesutului adipos de pe picioare, coapse, fese si abdomen. Alte rezultate benefice ale terapiei cu raze infrarosii ar fi: imbunatatirea aspectului pielii, eliminarea toxinelor prin transpiratie, reducerea durerilor musculare prin cresterea fluxului sangvin.

Prin combinarea acestor 2 tratamente va vom ajuta sa pierdeti kilogramele in plus acumulate in perioada sarbatorilor, si sa va recapatati tonusul si supletea.
Pachetul are un discount de 20%, pretul find de 840 lei.

Va asteptam cu drag, si nu uitati: Dreamline are grija de frumusetea dumneavoastra!

Oferta valabila in luna ianuarie 2011.

56796.jpg

Recomandari