Philips iti asigura frumusetea picioarelor

Philips iti asigura frumusetea picioarelor
  calendar_month        
Philips si noile epilatoarele Satinelle Ice te ajuta in aceasta vara sa iti mentii picioarele frumoase si fine. Te vei indragosti de metoda simpla, dar eficienta si fara durere, de inlaturare a parului nedorit, mult mai eficienta decat epilarea cu ceara.
Ultradelicat, sistemul activ de masaj reduce la minimum durerea, iar manusa de gheata calmeaza iritatiile, picioarele sunt mult mai fine, pentru un timp mai indelungat.

Noile epilatoarele ale seriei HP 6400 sunt dotate cu un sistem de epilare cu discuri ceramice si 2 reglaje de viteza.

79823.jpg


Capul de epilare este lavabil, iar modelele HP 6483 si HP 6482 au, in plus, un cap delicat pentru zonele sensibile ale corpului. La viteza 1 epileaza cu 880 de smulgeri pe secunda, iar la viteza 2 cu 1080 de smulgeri pe secunda.

Avand discuri ceramice, aceste epilatoare sunt perfecte pentru persoanele care sunt sensibile la cele cu sistemul de epilare metalic.

79822.jpg


In plus, in perioada 1 iunie - 31 august, cu Philips poti castiga 10.000 de euro sau unul dintre cele 50 de aparate Leg Magic - pentru frumusetea picioarelor tale! Cumpara orice epilator Philips in aceasta perioada, trimite codul produsului prin SMS la 1851 si intri in marea tragere la sorti din 5 septembrie.

O vara frumoasa de la Philips!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fluxuri financiare in fonduri structurale nerambursabile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right