Piele ferma- spune "NU" celulitei

Piele ferma- spune "NU" celulitei
  calendar_month        
Traim intr-o lume condusa de computer, telefon si televizor; vazul si auzul sunt solicitate la extrem, in detrimental celorlalte trei simturi- miros, atingere, gust. Exista pericolul ca omul sa-si piarda identitatea daca uita ca are un corp si o minte cu care trebuie sa traiasca in armonie.

Odata cu inaintarea in varsta, imperfectiunile pielii ne dau adesea complexe. Alterarea imaginii corporale prin aparitia celulitei, pierderea fermitatii si elasticitatii pielii duc, de multe ori, la o tot mai slaba apreciere de sine.

Traim, din fericire, intr-o perioada in care cercetarile din domeniul dermo- cosmeticii mondiale au condus la crearea unor substante active de exceptie ce pot imbunatatii in mod miraculous aspectul pielii.

Produsele Herbagen obtinute in laboratoarele Genmar Cosmetics contin cele mai noi principii active menite sa va faca mai tinere, mai atragatoare.


Gel de dus exfoliant:
Contine particule moi de ceara Cirebelle (provenita din Africa de Sud) cu effect de exfoliere asupra celulelor moarte fara sa irite pielea. Asocierea extractelor de iedera si de castan cu sfere de ceara Cirabelle produce cresterea circulatiei periferice, regenerare celulara si diminuarea fragilitatii capilare. Produsul are de asemenea excelente proprietati de spalare si hidratare a epidermei.

Tonifiant corporal cu citrice:
Contine un amestec de uleiuri esentiale de citrice care dau fermitate si elasticitate pielii. Are effect reparator cellular, prevenind aparitia vergeturilor de pe decolteu sau abdomen. Ideal pentru corp, se aplica in fiecare seara dupa baie sau inaintea masajului cu uleiuri aromate, fiind si un detoxifiant in celulita.

Gel anticelulitic cu emisfere:
Succesul inregistrat in combaterea celulitei consta in asocierea extractului de iedera si castane ce contin saponozide, compusi polifenolici, escina, cu unisfere celulozice incarcate cu vitamina E, ce produc asupra zonelor afectate de celulita efecte de activare a circulatiei periferice, de reglare a permeabilitatii pielii, antiinflamatoare si regenerare celulara.

Crema anticelulitica cu alge marine:
Contine ca substante active algele marine Laminaria Digitata si Fucus Vesiculosus bogate in iodine organice si minerale.
Acestea activeaza microcirculatia sanguina antrenand substante toxice spre zone unde pot fi eliminate usor. Tot pe cale sanguina ajung la nivelul tiroidei si o activeaza. Rezultatul obtinut consta in diminuarea stratului adipos subcutanat, redistribuirea armonioasa a adipocitelor normale, cresterea fermitatii si elasticitatii pielii.

GENMAR COSMETICS, Bd. Carol nr. 23 (Piata Rosetti), Bucuresti.

Recomandari