Prelungeste-ti concediul cu o zi de rasfat!

Prelungeste-ti concediul cu o zi de rasfat!
  calendar_month        
Adesea suntem acuzate de superficialitate: "va ingrijiti prea mult, petreceti ore intregi in fata oglinzii iar dulapul ala e plin de haine si totusi nu aveti niciodata cu ce va imbraca" ne reproseaza descumpaniti barbatii.


Si au dreptate, partial, dar oare nu asta este farmecul feminitatii? Crezi ca pe prietenul tau il deranjeaza chiar atat de mult ca te-a asteptat o ora cand vede cat de frumoasa si impecabila esti, stiind ca se poate mandri mergand cu tine la brat?


Sigur ca si ei se bucura cand au alaturi o femeie atragatoare, dar pentru a ne intretine frumusetea si feminitatea avem nevoie de escapade cosmetice sau de ore in sir petrecute la shopping.


Pentru ce mergem la coafor? La masaj? La shopping? Pentru ca este modul nostru de a ne rasfata si vrem ca, din cand in cand, sa mai aiba si altcineva grija de noi. Pentru ca mersul la spa si shopping-ul fac parte din micile bucurii ale vietii si nu se intampla in fiecare zi.


Stim cat de importante sunt aceste mici momente de bucurie pentru tine si iti oferim solutia ideala pentru trupul si mintea ta - Castiga si prelungeste vara asta cu o zi de rasfat!


Ele.ro iti ofera un voucher de tratamente la Maroccan Spa si un voucher de cumparaturi la Yokko.


Prietenele tale stiu cat de important este sa te simti rasfatata si cu siguranta se vor bucura sa te ajute sa castigi.

Click aici pentru a afla cum poti castiga ziua de rasfat pe care stii ca o meriti.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum sa ne comportam la un interviu!
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right