Primavara shoppingului la New Look

Primavara shoppingului la New Look
  calendar_month        
Peste mai putin de o saptamana, martisorul va face deschiderea oficiala a primaverii, nu mai e mult pana cand ne vom aduce aminte de mangaierea calda a soarelui pe umeri si pe picioarele desculte.

Sentimentul de libertate si inocenta dat de copacii infloriti si iarba verde si cruda este egalat doar de bucuria shoppingului pentru sezonul ce abia acum incepe.

Poti regasi in cea mai fashion combinatie toate placeile de primavara-vara in colectia feminina, neinfricata si distractiva a acestui sezon de la New Look.


Pastelurile dulci, imprimeurile tribale, flash-urile de neon si transparenta abundenta ne arata ca detaliile fac totul in acest sezon.

Gaseste outfiturile perfecte pentru a intampina sezonul estival rasfoind albumul de pe www.facebook.com/NewLookRomania sau vino direct in magazinele din Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Polus Center Cluj si Maritimo Shopping Center Constanta, pentru un inceput fashion a unui sezon canicular.

84412.jpg

Noua colectie de la New Look
Regaseste in cea mai fashion combinatie toate placeile de primavara-vara. Descopera o colectie feminina, neinfricata si distractiva a acestui sezon de la New Look.84414.jpg


Noua colectie de la New Look
Regaseste in cea mai fashion combinatie toate placeile de primavara-vara. Descopera o colectie feminina, neinfricata si distractiva a acestui sezon de la New Look.57448.jpg


Noua colectie de la New Look
Regaseste in cea mai fashion combinatie toate placeile de primavara-vara. Descopera o colectie feminina, neinfricata si distractiva a acestui sezon de la New Look.84415.jpg


Noua colectie de la New Look
Regaseste in cea mai fashion combinatie toate placeile de primavara-vara. Descopera o colectie feminina, neinfricata si distractiva a acestui sezon de la New Look.84413.jpg


Noua colectie de la New Look
Regaseste in cea mai fashion combinatie toate placeile de primavara-vara. Descopera o colectie feminina, neinfricata si distractiva a acestui sezon de la New Look.
Recomandari