Produsele de ingrijire bio Melvita - acum in Sensiblu

Produsele de ingrijire bio Melvita - acum in Sensiblu
  calendar_month        
Melvita va ofera o gama extrem de variata de produse bio, atractive si eficiente, de la produse pentru ingrijirea zilnica, pana la suplimente alimentare. Pentru intreaga familie!


Melvita este in primul rand o poveste

Bernard Chevillat si fratele sau, ambii iubitori ai zonelor naturale salbatice, au ajuns in Ardeche in 1977, dupa finalizarea studiilor in Biologie. Au construit o ferma izolata in inima naturii, cu peste cinci sute de stupi, iar apicultura a devenit activitatea lor principala.


Curand li s-a alaturat Nuriel, sotia lui Bernard si in 1983 au infiintat MELVITA, dezvoltand prima gama de produse cosmetice bazata pe produsele stupului.

O marca dedicata produselor ecologice si organice

Datorita dezvoltarii sale constante si rapide, MELVITA este in prezent o marca lider si este clar ca recunoasterea de care se bucura astazi nu este rezultatul oportunismului comercial.
Certificarea acordata companiei acopera metoda de obtinere a ingredientelor naturale, formulele, productia, calitatea fabricii si preocuparea pentru mediu.

Cultura si filosofia fondatorilor au jucat un rol esential in alegerile etice si strategice ale marcii.

Unitatea sa de productie din Lagorce are acum aproape 3 hectare.
Amplasata in inima unei zone naturale, in Ardeche (Franta), MELVITA a fost initial o ferma apicola. Foarte bine integrata in mediul natural, unitatea foloseste energia solara pentru a incalzi apa necesara proceselor de fabricatie si beneficiaza de un sistem original de tratare a apei folosite in productie. In 2011, o noua constructie ecologica, cu o suprafata de 16.000 m2, in conformitate cu normele ISO, cu acoperisuri vegetale, sistem de recuperare a apei de ploaie si energie fotovoltaica a dublat dimensiunea si capacitatea vechii fabrici.

Pentru ca folosirea unor altfel de cosmetice si adoptarea unui stil de viata diferit sunt posibile, produsele de ingrijire si infrumusetare Melvita NU contin:

. Parafina si silicon.
. PEG sau PPG.
. Produse etoxilate.
. Parabeni sau fenoxietanol.
. Derivati de formaldehida sau cloruri.
. Parfumuri sintetice sau coloranti.

Gama Melvita este distribuita in farmaciile Sensiblu si contine:


- Ape florale: extrase prin distilarea florilor sau a plantelor, apele florale MELVITA sunt bogate in mod natural in substante active.

- Uleiuri vegetale si unt de Shea: recomandate pentru ingrijirea fetei si corpului, unturile de Shea si uleiurile vegetale MELVITA constituie ingrijirea complementara a cosmeticii naturale autentice.

57241.jpg
- Apicosma: o gama extinsa, generoasa si extrem de naturala, ideala pentru hidratarea si hranirea diferitelor tipuri de piele. Apicosma combina calitatile comorilor din stup cu cele mai recente descoperiri din domeniul cosmeticii pe baza de plante.

83651.jpg- Bio-Excellence: Bio-Excellence ofera chintesenta cunoasterii MELVITA in domeniul produselor cosmetice, intr-un cocktail bogat in fructe si flori, pentru redobandirea luminozitatii si combaterea primelor semne ale imbatranirii.

83654.jpg- Essential: o gama completa de produse de ingrijire si igiena personala, reprezinta raspunsul la toate necesitatile dumneavoastra. Cosmetice cu obiective precise si de ingrijire anti-rid.
83652.jpg- Homme: o linie atractiva pentru barbati, avand arborele drept tema centrala.

83653.jpg
- Capiforce: gama de ingrijire a parului, bogata in plante tropicale rare si eficiente, care imbina tehnica cu naturaletea si inovatia.

- Apele de toaleta: realizate din alcool natural, garanteaza lipsa oricaror nitro-moscuri sau moscuri policiclice si incanta simturile cu parfumuri delicate si senzuale.

- Sapunuri: create pe baza de plante si imbogatite cu Shea, MELVITA ofera sapunuri hexagonale traditionale pe baza de miere, alaturi de sapunurile parfumate patrate.

- Suplimente alimentare: ajuta la corectarea deficientelor din dieta si confera organismului vitalitate si o stare de bine.

- Produsele stupului: profitand de experienta sa in apicultura, MELVITA propune si produse autentice: miere, laptisor de matca etc.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

copilul
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right