Radiaza de tinerete, cu NoMasVello

Radiaza de tinerete, cu NoMasVello
  calendar_month        
Ne dorim tinerete fara batranete, insa cu totii stim ca imbatranirea pielii este un proces ireversibil.

Am incercat metodele traditionale de ingrijire: tratamente cu ceai verde, masti cu miere sau ulei de masline si cremele bazate pe tehnologii moderne, dar am ajuns la concluzia ca avem nevoie de aliati mai puternici pentru a ne pastra tineretea cat mai mult timp.57555.jpg


NoMasVello, liderul mondial specializat in tratamente cosmetice cu lumina intens pulsata (IPL), te ajuta sa sfidezi trecerea timpului. Tratamentele faciale cu IPL constau in aplicarea unor impulsuri de lumina pe piele, care transmit caldura la nivelul zonei tratate, ceea ce ajuta la crearea naturala de noi fibre de colagen si elastina, pielea recapatandu-si astfel frumusetea, devenind mai tanara, tonica si mai ferma.

Terapia de fotorejuvenare de la NoMasVello reduce ridurile de expresie, estompeaza acneea usoara, neinflamatorie si petele, uniformizeaza tenul, reduce porii si ofera pielii un aspect de sanatate si suplete. Rezultatele sunt vizibile dupa primele sedinte, dar efectele optime devin evidente dupa incheierea tratamentului, care consta in medie in 4-6 sedinte consecutive, efectuate la o distanta de 21 de zile, in functie de tipul de piele.

Tariful pentru tratamentul de intinerire este unic - 30 de euro/sedinta, indiferent de zona tratata, NoMasVello fiind singurul centru care a introdus pe piata din Romania conceptul de tarif unic, unisex, atat pentru tratamentele de fotoepilare, dar si pentru cele de fotorejuvernare. Pe langa pretul accesibil si tehnologia de ultima generatie, NoMasVello iti ofera garantia unei experiente placute, in deplina siguranta, alaturi de asistenta permanenta.

Ai grija de tineretea pielii tale!

Recomandari