Rafata-ti trupul inainte de Anul Nou!

Rafata-ti trupul inainte de Anul Nou!
  calendar_month        
Suntem la sfarsit de an si daca va doriti o remodelare rapida in doar 2 saptamani, sau pur si simplu daca tanjiti dupa cateva clipe de relaxare va asteptam la BodyCenter Dakima


In luna decembrie faceti-va dumneavoastra si celor dragi cadou ,o zi speciala petrecuta in centrul nostru oferindu-le unul din mini pachetele de sarbatoare.

TONIFIERE-ANTICELULITA
o sedinta electrostimulare
o sedinta fast slim
o sedinta masaj de slabire
53RON

TONIFIERE-PEELING CORPORAL

o sedinta electrostimulare
o sedinta fast slim
o sedinta peeling corporal
53RONRELAXARE-INFRUMUSETARE
o manichiura
o pedichiura
o sedinta masaj total
60RON

SLABIRE-ANTICELULITA

o tratament corporal SPA lipo sauna
o sedinta masaj de slabire
68RON

ELECTROSTIMULAREM - aparate profesionale ale caror rezultate sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, iar daca vreti sa va cumparati haine cu un nr mai mic in doar 2 saptamani, apelati la noi.

MASAJ DE SLABIRE - un masaj anticelulita de 60 min, se va folosi o crema termica care provoaca o hipermie intensiva, activand
circulatia sangelui si totodata procesul de lipoliza.

PEELING CORPORAL - presupune indepartarea celulelor moarte din stratul superior al epidermei, este un procedeu important in cosmetologie, caruia de multe ori nu-i acordam importanta cuvenita.

SPA - LIPO SAUNA - tratament extraforte de slabit, dupa prima sedinta pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea, iar dupa 12 sedinte puteti pierde 3,4 kg si 8-10 cm. Se va observa o eliminare evidenta a celulitei , iar cea de gradul 1 se elimina total.

Se spune ca frumusetea costa. Noi nu suntem de acord, de aceea v-am pregatit oferte avantajoase. Cel mai bun mod de a va convinge de toate acestea si de a afla mai multe detalii este sa ne faceti o vizita.
www.dakima.ro

Recomandari