Rangali lanseaza lumanarile holistice

Rangali lanseaza lumanarile holistice
  calendar_month        
Rangali Organic Shop promoveaza un mod de viata natural, organic, obtinut cu ajutorul produselor de calitate.

Cu ocazia aniversarii a sase luni de la lansare, perioada care a insemnat o dezvoltare deosebita a tot ceea ce inseamna organic pe piata nationala, Rangali a organizat o conferita de presa la care a vorbit despre importanta utilizarii zilnice a produselor organice, impartasind experienta sa.

In acest context a fost anuntata oficial si prezenta brandului Rangali la Luxury Show, targul dedicat produselor si serviciilor de lux. Editia de iarna de anul acesta va avea un concept inedit - Living in Luxury City, iar Rangali va incerca sa arate ca Living in a Luxury City poate fi si frumos, si natural.

Produsele Rangali inseamna sanatate pentru corp, stare de bine pentru spirit, respect, responsabilitate si grija pentru natura. Produsele organice au capacitatea de a aduce aceste avantaje consumatorului, a spus Monica Rosu - director Rangali.

Cu ocazia evenimentului, Rangali a prezentat cel mai recent produs adus pe piata din Romania, lumanarile Natural Magic de la Neom Luxury Organics, in contextul oferirii unui nou serviciu: solutia ideala pentru parfumarea petrecerilor si a nuntilor. Lumanarile Real Luxury si Complete Bliss imprastie o aroma deosebita, ce va impresiona fiecare invitat la evenimentele importante.
80419.jpg


Unul din factorii care contribuie la poluarea interioara il consitituie lumanarile parfumate, produse de cele mai multe ori din parafina. Lumanarile din parafina sunt la fel de periculoase pentru sanatate precum fumatul pasiv, a precizat Monica Rosu, director Rangali.

Lumanarile Natural Magic sunt speciale pentru ca, fata de lumanarile obisnuite - care contin parafina si uleiuri sintetice - ard curat, fara a produce fum negru, plin de toxine. Baza de ceara pura vegetala este parfumata cu cele mai bune uleiuri esentiale organice. Lumanarile sunt de doua ori mai mari decat cele obisnuite (au 1 kilogram si dispun de 3 fitile), iar durata lor de utilizare este dubla: pot arde pana la 55 de ore.

Lumanarile Natural Magic de la Neom Luxury Organics sunt holistice, au un efect recuperator si fiecare aroma ofera o experienta diferita, magica.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

me voy
  • person

    ""meritam ceva mai bun""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right