Rasfat si alint pentru trup

Rasfat si alint pentru trup
  calendar_month        
Tratamentul Comfort Body SPA consta in aplicarea namolului termo/cryo, cu actiune de reducere, lipolitic si detoxifiant pe zonele cu probleme.

78727.jpg

Formulele sale ajuta la tratarea celulitei compacte insotite de depozite de grasime si tesuturi intoxicate, a celulitei edematoase (celulita cu retentie de apa).

Varianta cryo se foloseste pentru persoanele care au fragilitate capilara, si carora nu li se recomanda tratamente cu aport termic.

Rezultate: eliminarea toxinelor si a excesului de lichide, reducerea depozitelor de grasime, imbunatatirea elasticitatii si a tonusului pielii.

Namolul Termo contine argila verde si ape termale remineralizante imbogatite cu extract din alge si plante iar varianta Cryo contine argila alba si ape termale remineralizante imbogatite cu extract din alge si plante.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate este recomandat sa se faca o serie de 10 sedinte - cate 2 sedinte pe saptamana.

Tratamentul poate fi partial sau total in functie de nevoile fiecarei persoane si incepe cu un peeling pentru indepartarea celulelor moarte si pentru a facilita absorbtia substantelor active continute in namol.Dupa peeling ,la varianta termo, se aplica namolul si activatorul salin(contine saruri marine,extracte din alge, uleiuri esentiale) apoi clienta este introdusa in termocuverta incalzita pentru aproximativ 30 min.

Se face apoi dus cu apa calda pentru indepartarea namolului si se aplica fluidul termal anticelulitic (contine apa termala imbogatita cu saruri minerale,ceai verde, cafeina,ginseng) pe zonele tratate.

La varianta Cryo pasii de tratament sunt aceeasi insa clienta nu este pusa in termocuverta ci este acoperita cu un prosop pentru ca este o terapie care se face la rece, recomandata persoanelor cu probleme de capilaritate.

Sursa: www.dreamline.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

unless
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ie Traditionala Cati 2
Shop Ele.rochevron_right