Regenerare celulara activa pentru pielea sensibila cu Eucerin Q10 Active Fluid

Regenerare celulara activa pentru pielea sensibila cu Eucerin Q10 Active Fluid
  calendar_month        
O data cu varsta, proprietatile de autoregenerare ale pielii scad si aceasta devine mai predispusa la aparitia primelor semne de imbatranire: ridurile.


Noul Fluid Eucerin® Q10 Active este special creat pentru a sustine abilitatile naturale de regenerare a celulelor tenului sensibil. Este un produs anti-rid usor pentru pielea normala spre mixta ce se bucura de eficienta demonstrata si de toleranta la nivelul pielii.


In numai 5 saptamani, printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil. In plus, coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, ce au un efect daunator asupra pielii. Pielea devine sensibil mai neteda, vizibil mai ferma, si beneficiaza de o ingrijire intensiva. Datorita formulei foarte usoara, fara ulei, se absoarbe rapid in piele. Pret de farmacie: aprox 74.26 RON.


Fiecare produs din gama Eucerin® Q10 Active este special dezvoltat pentru diferite tipuri de ten, pentru diferite zone ale fetei si pentru toate momentele de aplicare: crema de zi pentru pielea uscata, fluidul de zi pentru pielea normala spre mixta, crema de ochi cu factor de protectie solara si crema de noapte.

56577.jpgCrema de zi Q10 Active contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formarii ridurilor. Printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil in 5 saptamani.

Coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, iar pielea dumneavoastra este sensibil mai neteda, vizibil mai ferma, si beneficiaza de o ingrijire intensiva. Produsul este ideal ca baza de machiaj si nu contine parfum. Pret de farmacie: aprox 69.60 RON


Crema de noapte Q10 Active imbunatateste regenerarea celulara in timpul noptii. Pret de farmacie: aprox 74.26 RON.


Q10 Crema de ochi Q10 Active reduce semnificativ profunzimea ridurilor din jurul ochilor si reduce vizibil cearcanele dupa 5 saptamani de utilizare regulata. In plus, Coenzima Q10 in combinatie cu filtre de protectie solara (FPS 6) protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a imbatranirii premature. Pielea din jurul ochilor este sensibil mai ferma si mai fina, iar cearcanele si pungile din jurul ochilor sunt vizibil reduse.
Pret de farmacie: aprox 55.38 RON.


81697.jpgProgramul Eucerin® Sensitive Skin

Cercetatorii Eucerin® beneficiaza de experienta a peste 100 de ani in tehnologii cosmetice si tratamente terapeutice de ingrijire a pielii si sunt intotdeauna la curent cu ultimele descoperiri in domeniul dermatologiei datorita stransei colaborari cu dermatologi de renume. Astfel rezulta solutii eficiente pentru problemele specifice pielii. Programul Eucerin® Sensitive Skin urmeaza standarde dermatologice inalte pentru a oferi eficienta si tolerabilitate la nivelul epidermei.


Continand ingrediente atent selectate, majoritatea gasindu-se in mod normal in structura celulara a pielii, produsele Eucerin® au o tolerabilitate inalta si nu contin parfum sau coloranti. Excelenta compatibilitate a produselor Eucerin® a fost dovedita prin studile clinice asupra tenului sensibil.

Recomandari