Rexona Crystal Clear ofera rochiei tale un plus de stralucire

Rexona Crystal Clear ofera rochiei tale un plus de stralucire
  calendar_month        
In perioada 22 august - 23 septembrie 2011 in cadrul magazinelor Nissa si House of Art din Bucuresti, la cumparaturi de minim 150 RON primesti gratuit un deodorant roll-on Rexona Crystal Clear Pure.

Inspirat de femei, Rexona Crystal iti ofera cea mai buna protectie impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. Datorita celei mai bune formule de pana acum, Rexona Crystal ofera performanta in lupta cu inesteticele urme albe astfel inca tu sa te bucuri de stralucirea noilor tinute.

Si pentru ca atunci cand probezi haine, ai nevoie de mai multa protectie impotriva transpiratiei, foloseste cu incredere deodorantul spray Rexona Crystal special amplasat special in fiecare cabina de proba!

Saptamana trecuta, Jojo, imaginea Rexona , a petrecut o dupa-amiaza de shopping in magazinele House of Art si Nissa din Bucuresti in cautarea celor mai potrivite tinute pentru noul sezon.

83474.jpg

57174.jpgO prezenta agreabila si utilizarea zilnica a deodorantului reprezinta cea mai buna carte de vizita pe care o avem la indemana, ne marturisteste proaspata mamica.

Recomandari