Ridurile nu dispar...Dar pot fi reduse...In numai 28 de zile

Ridurile nu dispar...Dar pot fi reduse...In numai 28 de zile
  calendar_month        
Ridurile...una dintre marile probleme ale oricarei femei moderne. Stres, varsta, factori agresivi din mediu, radiatii UV...toate duc la un singur rezultat: imbatranirea prematura a tenului si aparitia liniilor fine si a ridurilor.

Laboratoarele Skincode au dezvoltat o solutie inovatoare pentru a contracara efectele negative ale inaintarii in varsta: Skincode Essentials Crema energizanta 24h cu efect anti-imbatranire.

Aceasta crema densa, cu textura catifelata este special conceputa pentru tenul stresat, supus imbatranirii premature. Alcatuita din ingrediente nutritive si energizante de concentra>ie ridicata, crema stimuleaza reinnoirea celulara si intareste sistemul de aparare al pielii. Datorita continutului de CM-Glucan, ingredient patentat Skincode, crema are efect antirid, o ac>iune hranitoare si regeneranta, ce reda fermitatea tenului stresat.

Liniile fine si ridurile sunt reduse, lasand pielea tonifianta si luminoasa dupa numai 28 de zile de utilizare.

Va asteptam in farmaciile Help Net pentru a beneficia de oferta primaverii de la Skincode Essentials: Crema energizanta 24h si Demachiantul delicat pentru ochi si buze la pret special*.

* Oferta valabila in luna martie, in limita stocului disponibil.
Recomandari