Rimel pentru gene sexy

Rimel pentru gene sexy
  calendar_month        
Genele curbate s-au intors! Gene frumoase inseamna acum, prin definitie, gene curbate! Este momentul sa traiesti viata la maximum, cu noul mascara de la Rimmmel London, Sexy Curves Mascara. Gene cu pana la 70% mai curbate, mai sexy si mai voluptoase. Este fabulos!

Vrei sa afli cum Sexy Curves Mascara curbeaza genele in totalitate? Priveste peria sa unica, Triple Plump Brush, in forma curba. Acest aplicator exclusiv are o silueta perfecta de clepsidra, modelata in asa fel incat sa curbeze genele atat la suprafata cat si in interior pentru a crea cea mai sexy aparitie cu putinta. Aplicatorul flexibil, de culoare purpurie, are peri mai scurti pentru a reda volumul si peri mai lungi pentru separare si curbare, creand astfel look-ul perfect pasional. O perie mai plina pentru gene mai pline, mai bine definite!
Noua formula Lash Inflation de la Rimmel a fost creata pentru a functiona in perfecta sinergie cu Triple Plump Brush. Formula imbogatita cu colagen contine proteine, vitamine si substante speciale pentru intarire genele de-a lungul timpului si redarea unui efect continuu de alungire. Pe masura ce peria se curbeaza de-a lungul genelor tale, textura cremoasa, bogata a mascarei amplifica spectaculos volumul si curbura acestora, asigurand o rezistenta de pana la 16 ore. Si totul se adauga genelor fabulos mai pline si celor catorva statistici vitale destul de impresionante.

80529.jpgNu mai putin impresionant este ambalajul premium Sexy Curves Mascara, cu siguranta cel mai sexy design actual de la Rimmel. Forma sa curbata este imbracata in purpuriu metalic, culoarea sezonului, si decorata cu modele grafice albe. Ambalajul este foarte frumos finisat cu logo-ul Rimmel, coroana iconica embosata. Inauntru, formula in doua nuante, bogate in pigmenti, pentru o culoare de maximum impact: Black (001) si Extreme Black (003) si Waterproof

Noul Sexy Curves Mascara cu peria Triple Plump Brush, de la Rimmel London. Gene cu pana la 70% mai curbate, mai sexy si mai voluptoase.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Strigi dupa un orb
  • person

    "scriu ce gandesc ca sa fiu corect fata de mine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right