Roma Supreme si silueta ta de vis

Roma Supreme si silueta ta de vis
  calendar_month        
Cu timpul, proastele obiceiuri alimentare, stresul si oboseala isi pun amprenta asupra tonusului si aspectului exterior ale fiecaruia dintre noi.

Astfel, uitandu-ne in oglinda, observam cu fiecare an ce trece cum depozitele de tesut adipos cresc, tonusul muschilor scade, iar pielea nu mai are acelasi aspect proaspat si neted.

Go Skin va vine in ajutor pentru a va recapata forma si pofta de viata. Cu ajutorul aparatelor de ultima generatie si a programelor personalizate, veti vedea cum stratul de tesut adipos acumulat in ani de zile si celulita, care strica aspectul neted al pielii dvs., dispar in cateva sedinte.

Pachetul Roma Supreme se adreseaza femeilor care stiu sa acorde importanta cuvenita frumusetii si siluetei lor. Pachetul contine :

10 sedinte Starvac Vacuum;

10 sedinte Pulstar Presoterapie;

10 sedinte electrostimulare.


Bonus: 4 sedinte de electrostimulare Fast Slim;

Extrabonus: 6 sau 12 minute Solar


StarvacAparatul Starvac SP2 2006-lider de piata in Europa (Franta) in tehnica activa de slabit . Este principala arma de ultima generatie folosita in lupta anticelulita. Tratamentul consta in aplicarea la nivelul pielii a unor dispozitive asemanatoare unor ventuze, care produc efectul de vacuum in piele.

Actionand in profunzime, determina ruperea aderentelor dintre celulele adipoase si suprafata interna a pielii si distrug reteaua de fibre conjunctive degenerate in urma inflamatiei din celulita, ducand la disparitia aspectului de "coaja de portocala". Este imbunatatita de asemenea si circulatia limfatica.

Presoterapia

Aparatul "Pulstar S2"-Starvac - aparat estetico -medical- utilizeaza cea mai buna tehnologie pentru imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice, ajutand la prevenirea sau tratamentul patologiei derivate din proasta functionare a acestora:

insuficienta cronica a circulatiei sangvine;
sindromul postcombotic;
ulceratii ale pielii si tesutului subcutanat;
picioare umflate si greoaie;
limfedeme;
cicatrici hipertrofice.

Electrostimularea

Electrostimularea este procedura care consta in aplicarea pe piele a unor electrozi conectati la un aparat care genereaza impulsuri electrice de intensitate, amplitudine, frecventa si durata variabile. Aceste impulsuri ajung la fibrele musculare pe care le stimuleaza, generand contractia acestora. Combinand diversele tipuri de curenti, se obtin urmatoarele efecte asupra musculaturii, pielii si tesutului subcutanat:

tonifiere;
remodelare corporala;
reducerea ridurilor, mai ales a celor de expresie, de la nivelul fetei;
diminuarea pana la disparitie a celulitei;
stimularea drenajului limfatic;
netezirea pielii.

Va asteptam la Go Skin pentru a va ajuta sa obtineti o silueta de vis!

Recomandari