Romancele o fac de 5 ori mai rar decat englezoaicele

Romancele o fac de 5 ori mai rar decat englezoaicele
  calendar_month   update 21 Mai 2008, ora: 10:58      
Un studiu european comandat de Rexona arata ca romancele folosesc de 5 ori mai putin deodorant decat femeile din Marea Britanie. Pornind de la concluziile acestui studiu, Rexona le provoaca pe romance sa participe la o dezbatere nationala despre impactul nefolosirii deodorantului asupra frumusetii lor.

Romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Nu putine au fost cazurile in care femeile din Romania au devenit ambasadoare ale frumusetii mondiale.

Studiul european releva faptul ca frumusetea exterioara este mult mai importanta pentru romance decat pentru femeile din Vestul Europei.

Cu toate acestea, studiul dezvaluie un adevar socant pentru reprezentantele sexului frumos din Romania: romancele folosesc de 2 ori mai putine deodorante decat unguroaicele, de 3 ori mai putine decat nemtoaicele si de 5 ori mai putine decat britanicele.

Exista o stransa legatura intre imaginea de sine a femeilor si ritualul personal de ingrijire, din care nu trebuie sa lipseasca deodorantul.

Acelasi studiu demonstreaza ca ideea de femeie atragatoare si increzatoare contrasteaza cu mirosul neplacut al transpiratiei, care influenteaza negativ perceptia sociala a femeii respective.

In acest context, Rexona atrage atentia asupra singurei scapari care pune in pericol frumusetea romancelor: nefolosirea deodorantului in fiecare zi si efectele mirosului neplacut al transpiratiei asupra modului in care sunt percepute de cei din jur.

Rezultatele studiului au fost prezentate in cadrul unui eveniment dedicat presei, care a fost moderat de Andi Moisescu si sustinut de personalitati ale vietii sociale romanesti: Catalina Ionescu (alias Jojo), Aurora Liiceanu, Dana Argesan, Alin Galatescu. Beneficiind de experienta si autoritatea de care se bucura fiecare in domeniul sau de activitate, aceste personalitati au sustinut initiativa Rexona si importanta includerii deodorantului in ritualul zilnic de infrumusetare.

79705.jpg


Jojo a raspuns pozitiv provocarii Rexona, anuntand faptul ca se va supune experimentului: "O saptamana fara deodorant". Astfel, Jojo s-a angajat ca, incepand cu 26 mai, sa nu mai foloseasca deloc deodorantul, continuandu-si viata in ritm normal: munca, filmari, concerte sau iesiri cu prietenii.

Experimentul va putea fi urmarit live pe site-ul www.OFacemMaiRar.ro , unde Jojo va lansa in fiecare zi o tema de discutie pentru toti cei care vor sa participe la dezbaterea nationala pe tema impactului nefolosirii deodorantului asupra frumusetii romancelor.

Rexona si-a asumat misiunea de a le convinge pe romance sa foloseasca un deodorant in fiecare dimineata si ii provoaca pe jurnalisti si pe liderii de opinie sa sustina dezbaterea nationala ce isi propune sa schimbe comportamente si mentalitati!

Recomandari