Sani mai frumosi!

Sani mai frumosi!
  calendar_month        
Sanii sunt considerati unii dintre cele mai elocvente simboluri ale frumusetii feminine.

Fiind "un dar al naturii" de multe ori sunt lasati la voia intamplarii.
Este important de stiut ca singurul element de sustinere a sanilor este pielea si de modul in care o ingrijim, de elasticitatea ei depinde evitarea caderii sanului.

Fragilitatea si sensibilitatea sanilor se datoreaza numeroaselor transformari hormonale si de aceea trebuie ingrijiti cu mare atentie pentru a se mentine fermi si tineri.Fermitatea bustului este afectata de tinuta incorecta, expunerea indelungata la soare, baile fierbinti, alimentatia dezechilibrata, tutunul, variatiile de greutate.

Cate suntem multumite de dimensiunea si aspectul sanilor, mai cu seama dupa ce am devenit mamici? Sau cate dintre noi ne gandim la 25 de ani cum vom arata la 40?

Foarte putine din pacate, si asta este o greseala, pentru ca la orice varsta putem face ceva pentru a ne prelungi tineretea si pentru a ne mentine frumoase si in forma.

Fie ca o facem singure acasa, fie in saloanele de frumusete, o ingrijire corecta poate face minuni.

78770.jpg

Iata cateva trucuri eficiente in redobandirea si pastrarea frumusetii si fermitatii bustului:
- dusuri reci si calde altervativ, pentru tonifierea tesutului,
- un masaj uscat cu rol de eliminare a celulelor moarte de la suprafata pielii si in vederea stimularii circulatiei sanguine,
- masaj profesional cu produse speciale - un concept bogat in ingredienti activi cu actiune de fermizare, restructurare si tonifiere a bustului si decolteului.

Formula cremelor folosite este special conceputa pentru refacerea si tonifierea membranei cutanate care sustine sanii si pentru a conferi un aspect ferm decolteului.
Rezultatele? Sani vizibili mai fermi si decolteu mai frumos dupa numai trei saptamani de tratament. Daca v-am trezit curiozitatea va asteptam cu drag,
Sario Body Slim

Recomandari