Secretul pielii catifelate e scris in stele

Secretul pielii catifelate e scris in stele
  calendar_month        
Astrologia, una dintre cele mai vechi stiinte ale omenirii, ne-a sedus dintotdeauna cu informatii care, desi creionate vag, de cele mai multe ori se potrivesc perfect situatiilor in care ne aflam. Chiar si cei care refuza sa creada ca destinul este scris in alinierea anumitor planete recunosc ca descrierile zodiacale nimeresc, de cele mai multe ori, la tinta.

Ce se spune despre semnele de pamant, aer, apa sau foc

In functie de elementul din care zodia ta face parte, pamant, aer, apa sau foc, personalitatea ta are anumite caracteristici esentiale. Semnele de pamant un psihic foarte stabil, greu de supus schimbarii, semnele de foc au o natura dinamica, mereu in miscare, semnele de apa sunt paradoxale, putand trece cu mare usurinta de la o stare de spirit la alta, in timp ce semnele de aer sunt profunde, orientate catre intelectualitate si misticism.

Descopera colectia in editie limitata NIVEA Creme Zodiac

Fie te relaxeaza sau te binedispune sa-ti citesti horoscopul zilnic, fie te pasioneaza tot ceea ce inseamna previziunile astrale si esti mereu la curent cu toate informatiile legate de zodia ta, NIVEA Creme iti face un cadou de suflet prin colectia in editie limitata NIVEA Creme Zodiac. Poti alege cutia decorata cu zodia ta sau iti poti ferici prietenele daruindu-le un cadou original, personalizat. Grabeste-te, nu le vei gasi in magazine decat pentru o perioada limitata de timp!

In variante de 30 sau 75 ml, NIVEA Creme Zodiac te va insoti pretutindeni, amintindu-ti de caracteristicile zodiei tale si hranindu-ti pielea cu necesarul de ingrediente hidratante ori de cate ori ai nevoie.

NIVEA Creme, aliatul tau dintotdeauna cand vine vorba de rasfatul suprem pe care i-l poti darui pielii tale, iti hidrateaza intensiv fiecare particica a corpului, lasandu-ti pielea proaspata, catifelata si fina la atingere. Sustine functia de bariera protectoare a pielii, are o textura speciala care formeaza o pelicula protectoare atunci cand este aplicata, iar lipidele naturale pe care le contine intaresc sistemele naturale de protectie a pielii.
57843.jpg


Preturi recomandate:

NIVEA Creme Zodiac 30 ml: 3.65 RON
NIVEA Creme Zodiac 75 ml: 6.90 RON

Poarta in poseta noua NIVEA Creme Zodiac si bucura-te de beneficiile ei ori de cate ori simti nevoia! Asa cum nu te poti abtine sa nu-ti citesti sau sa-ti asculti horoscopul ori de cate ori il prinzi, nu te vei putea abtine sa nu apelezi la crema ta preferata de fiecare data cand simti nevoia de ceva... proaspat!

Recomandari