Silueta impusa de societate

Silueta impusa de societate
  calendar_month        
In ziua de astazi standardele de frumusete si eleganta impuse de societate au crescut si se impun cu tot mai multa forta.

Sunt tot mai multe reviste de moda care prezinta doar fete cu siluete perfecte pe care hainele vin ca turnate iar in magazine masura L nu se mai potriveste nici macar celor cu o greutate in limita normala acceptata medical.

Ce ne facem?

Cel mai important este sa armonizam aspectul fizic cu sanatatea. Este foarte adevarat ca femeile din ziua de azi trebuie sa arate foarte bine si pentru aceasta trebuie sa existe o preocupare continua pentru ingrijire.

Remodelarea corporala nechirurgicala reprezinta un aspect de luat in calcul in preocuparea de a ne mentine tinere, frumoase si sanatoase. Remodelarea corporala nechirurgicala se face prin tratamente speciale care combina masajul cu electrostimularea si impachetarile.

78766.jpg

Masajul are efecte benefice asupra intregului organism, redand starea de bine atat de necesara fiecarei femeie, stimuland circulatia sangelui si eliminand celulita.

Electrostimularea intareste musculatura corpului. Stilul de viata duce la o slabire a musculaturii si in final la un aspect inestetic al corpului. Slabirea musculaturii amplifica starea de oboseala fizica si induce intr-un final starea de neputinta.

De aceea, electrostimularea este extrem de importanta in remodelarea corporala si in redarea starii de sanatate a organismului. Un alt aspect demn de luat in calcul este faptul ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6 ore de fitness.

Impachetarile in patura termica ajuta la eliminarea toxinelor din organism si re-echilibrarea metabolismului celular; au actiune rapida in topirea straturilor de grasime si imbunatatesc elasticitatea pielii.Standardele de frumusete sunt cele la care trupul dumneavoastra impleteste un aspect fizic placut cu sanatatea. Cu toate aceste tratamente silueta dorita poate fi obtinuta si de asemenea poate fi asigurata starea de sanatate a organismului.

Centrul Essenzo va asigura profesionalismul tratamentelor, realizate cu produse de cea mai buna calitate si cu cea mai moderna aparatura in domeniu.

In luna decembrie esti inscrisa automat la tombola organizata de Essenzo cu premii in valoare de 300 RON, daca trimiti un e-mail cu datele personale, numarul de telefon si adresa de posta electronica la centrul_essenzo@yahoo.com. Extragerea va avea loc in data de 16 decembrie.

Tot in luna decembrie puteti incerca tratamentele de intarire a musculaturii beneficiind de o sedinta de electrostimulare gratuit.

Sursa: www.essenzo.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum ne imbracam la petrecerea de Revelion
  • person

    ""be the butterfly effect""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right