Te epilezi rapid, pentru finete de durata, cu Philips

Te epilezi rapid, pentru finete de durata, cu Philips
  calendar_month        
Femeia ocupata de astazi nu doreste sa piarda mult timp pentru indepartarea parului nedorit - are atatea lucruri mai placute de facut! Multumita noului epilator Philips SatinPerfect, nici nu mai este nevoie. Disponibil in Romania incepand din luna aprilie, acest aparat inteligent economiseste timpul femeii moderne, o ajuta sa accelereze epilarea si sa aiba pielea neteda si catifelata timp de saptamani intregi.

In cadrul unui studiu recent, mai multe femei au fost intrebate despre lucrurile pe care si-ar dori sa le faca intr-o zi si despre activitatile care le ocupa timpul. 74% dintre femei au spus ca s-ar bucura sa piarda mai putin timp cu epilatul*.

Remarcabil in gama SatinPerfect este capul de epilare extra-lat, cu discuri ceramice texturate, care smulg firul de par rapid, dintr-o miscare, lasand pielea neteda pentru o perioada indelungata. Toate modelele gamei sunt antialergice, protejand pielea prin prevenirea iritarii.

Alte caracteristici cheie ale epilatoarelor SatinPerfect includ un sistem automat de ridicare a firelor de par prin vibratii subtile, care indeparteaza firele lipite de piele, precum si un sistem de masaj activ care stimuleaza pielea. Acest cap de inalta performanta pivoteaza pentru a urma conturul corpului, pentru un contact optim cu pielea.

Epilarea este foarte eficienta datorita sistemului Optilight, care ilumineaza suprafata pielii si evidentiaza fiecare fir de par. Toate modelele din aceasta gama sunt dotate cu un sistem de control al presiunii, dispozitiv de ridicare/pregatire a parului, cap de epilare lavabil pentru mai multa igiena, perie de curatare si gentuta pentru depozitare si protectie.

Varful de gama este reprezentat de setul de epilare de lux Philips HP6578, fara fir, care ofera absolut toate caracteristicile pe care vi le-ati dori. Este un set complet, care include un epilator de precizie suplimentar, tot fara fir, ideal pentru zonele delicate, pe care il puteti purta in geanta, o penseta inteligenta cu fascicul luminos si oglinda pentru sprancene, precum si un cap de radere separat si un pieptene pentru raderea, tunderea si conturarea zonelor sensibile.

56469.jpg

Conform unui studiu realizat de o agentie externa in Marea Britanie in 2010, 87% dintre femeile care au testat noul epilator Philips HP6578 sunt foarte multumite de rezultate dupa numai 4 saptamani de utilizare, 94% dintre ele considera ca SatinPerfect ofera o metoda de epilare mai buna decat orice au incercat pana acum, iar 87% declara ca acest epilator este mult mai bun decat cel pe care il folosesc ele in prezent.

Preturi:
Noul epilator Philips HP6578: 499.00 lei
Noul epilator Philips HP6576: 435.00 lei
Noul epilator Philips HP6574: 367.75 lei
Noul epilator Philips HP6572: 326.35 lei
Noul epilator Philips HP6570: 237.61 lei*Coleman Parkes a desfasurat acest studiu in octombrie 2009. Studiul a inclus 8000 de femei din toata lumea (Marea Britanie, Argentina, Italia, Germania, Franta, Rusia, Brazilia, Turcia).

Recomandari