Tendinte avangardiste la Styling Corner

Tendinte avangardiste la Styling Corner
  calendar_month        
Sambata si duminica, pe 5 si 6 martie, doamnele si domnisoarele se vor rasfata din nou la Styling Corner in Baneasa Shopping City incepand cu ora 13:00.

Atmosfera glam si show-urile oferite de profesionisti vor incanta si vor convinge reprezentantele sexului frumos ca o schimbare de look este un "must" pentru noul sezon.

La Styling Corner beneficiezi de servicii de imbunatatire a fizionomiei fetei printr-o simpla micro-pigmentare (machiaj semi-permanent). Esteticianul Diana Gulan va demonstra acest lucru si sambata si duminica de la ora 13:00 pana la ora 20:00.

Hairstylistii de la Evidence Beauty Salon si Geta Voinea Hair & Beauty Salon vor realiza schimbari de look in ton cu trendurile actuale, iar Perfect Nails va oferi servicii de manichiura si pictura pe unghii.

Make-up artistii de la M.A.C vor reinventa look-uri, spre deliciul doamnelor ce cu siguranta vor dori sa fie machiate precum vedete de pe catwalk-uri internationale. The Body Shop va oferi sesiuni de make-up, sfaturi si demonstratii.

Si pentru ca visam la o silueta perfecta, Styling Corner-ul are solutia ideala: sport sub supravegherea profesionistilor de la World Class Health Academy, tratamente pentru tonifiere de la Silhouette dar si sfaturi nepretuite din partea chirurgului plastician Marek Valcu.

Maria Pauna va dezvalui secretele Madonnei in materie de machiaj. Recomandarile ei pentru acest sezon includ make-up cat mai simplu si mai natural si creme cu texturi lejere.

Adina Buzatu va acorda sfaturi pretioase doamnelor si domnisoarelor despre cum sa se imbrace "la moda" in concordanta cu vestimentatia partenerului si despre ceea ce inseamna bunul gust in fashion.

Bijuteriile sunt si ele importante in completarea tinutelor iar Cielo Venezia 1270 va demonstra acest lucru aratand la Styling Corner cele mai noi modele de bijuterii si chiar va prezenta coroana Miss Italia 2010, ce face parte din colectia Miluna.

Luana Ibacka, admiratoare declarata a produselor bio, a fost prezenta pe 26 februarie la Styling Corner si a fost incantata de optiunile estetice bio oferite: masaje cu uleiuri esentiale organice Sabon, dar si sesiuni de epilare cu zahar, oferite de salonul EverGreen. Toate acestea se vor repeta si in acest weekend.

Special pentru acest weekend, Baneasa Shopping City indeamna la originalitate si lanseaza un concurs: participantii trebuie sa completeze formularul de pe profilul Facebook al centrului comercial si sa adreseze cate o intrebare specialistilor in fashion, make-up si sanatate.

Daca intrebarea este auzita pe scena Styling Corner-ului in weekend-ul 5-6 martie, se poate castiga una din cele 20 de sedinte de rejuvenare sau una din cele 20 de sedinte de epilare definitiva oferite de Clinica Academica Medical.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zodia Sagetator si al sau horoscop zilnic 2009
  • person

    "iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right