Traditie si modern de Florii la City Mall

Traditie si modern de Florii la City Mall
  calendar_month        
De la mesteri populari la creatori de moda, de la tinute traditionale la cele in tendinte si de la oua incondeiate la specialitati pregatite de trio-ul de la Antena 1: Razvan, Vladut si Daniela Crudu - iata surpriza pregatita de City Mall in dar, de Pasti.

Pe 11 aprilie, incepand cu orele 18.00 vechiul si noul se impletesc la City Mall.

Pe de o parte, mesterii populari de la Muzeul Taranului Roman vor aduce traditia in mall si vor expune pentru toti vizitatorii obiecte traditionale realizate manual.

De cealalta parte, designerul Wilhelmina Arz si binecunoscutii prezentatori ai matinalului "Neata cu Razvan si Dani": Razvan, Vladut si Daniela Crudu isi vor da intalnire la City Mall, in sambata dinaintea Floriilor, pentru a se intalni cu fanii lor. Pe langa glumele si voia buna care i-au consacrat, Razvan, Vladut si Daniela vor recomanda meniuri delicioase de Paste, precum si cadouri ce pot fi oferite celor dragi.

Wilhelmina Arz va oferi sfaturi pentru alegerea tinutei de sarbatoare, in asa fel incat sa fie respectata traditia de a ne innoi de Paste si sa tinem cont de trendurile de primavara propuse de stilisti. Tot ea va impartasi publicului din City Mall din secretele ei pentru decorarea mesei traditionale de Paste.

Cei mici nu au fost uitati si se vor putea distra de minune cu Domnul Iepuras si Domnul Bondar, care le vor modela baloane in fel si chip. Daca nu le va fi de ajuns, atunci pot trece pe mana priceputa a Doamnelor Fluturasi, ce vor picta fetele celor mici in personajele lor preferate.

La toate acestea adaugam o sesiune speciala de Happy Hours, " In dar de Paste, la City Mall!". Sambata, 11 aprilie, intre orele 18:00 si 22:00, magazinele din City Mall au pus la bataie oferte speciale cum ar fi:
cumperi un produs si al doilea este gratuit la Bruno Funny Shop, Motor Jeans, Sprider si Tina R .
cumperi un produs si la al doilea beneficiezi de 50 % reducere la Benvenuti, Kappa, Skiny si Time Out.
cumperi un produs si al doilea este gratuit (selectat dintr-o anumita gama) la Adagio, LTU Design, Obsession, Ravioli si Stone Creek.
20% reducere la orice produs Jolidon.

In plus, "De Paste, Iepurasul te cauta la City Mall".

In perioada 30 martie - 18 aprilie City Mall isi asteapta vizitatorii cu peste 1250 de premii instant pentru cumparaturi de peste 50 ron, premii ce pot fi: un cocktail, o pizza Quattro Stagioni, o clatita, o ciocolata calda, o invitatie pentru 2 persoane la film, un meniu Whopper, un meniu Kentuky, o ora la biliard, o invitatie pentru 15 persoane la Laser Tag, un mic dejun italian (un cappuccino si 2 mini briose).

In cazul in care bonurile sunt de la unul din magazinele cu produse pentru copii din City Mall, primii 100 de participanti vor primi si un voucher cadou de la Kids Planet. Iar primii 200 de cumparatori care achizitioneaza produse din City Mall in valoare de 300 de lei in aceeasi zi, in perioada promotiei, vor putea castiga un voucher cadou in valoare de 100 lei pentru cumparaturi in City Mall.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Spontaneitate sau cum sa pleci la ora 12 noaptea la mare
  • person

    ""daca viata este o calatorie atat de scurta, macar sa o facem la clasa intai!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right