Tribal Body - tratament instant de wellbeing

Tribal Body - tratament instant de wellbeing
  calendar_month        
Pentru Valentine's Day, Dreamline Beauty Center va astepta cu cel mai nou lansat tratament Bernard Cassiere, in Romania, Tribal Body .

Tratamentul este un rasfat total pentru simturi si un tratament instant de wellbeing.

Tratamentul vine in completarea celui de fata, oferindu-va o calatorie magica in mai multe regiuni ale globului din Africa si pana in Polinezia..

Acest tratament contine produse FAIR TRADE si face ca Bernard Cassiere sa fie una dintre companiile care folosesc corect resursele naturale.

Pasii tratamentului:


African Mood
Body scrub cu Ulei catifelant de Baobab amestecat cu cafea arabica 100% pentru o exfoliere delicata dar si energica.

Baobabul este un copac sacru african recunoscut pentu longevitate si rezistenta. Preferat de femeile senegaleze, Uleiul de baobab extras din semintele de baobab este emolient si hidratant.
Particulele de cafea au proprietati de eliminare a celulelor moarte si de stimulare a microcirculatiei.


56393.jpg

Amerindian Legends
Imapachetarea cu ceara de catus, reface energia pielii si ii ofera stralucire.

Cactusul este un simbol al culturii mexicane, in vremea civilizatiei aztece, planta fiin considerata miraculoasa datorita capacitatii de inmagazinare a apei. Este recunoscut pentru proprietatile de hidrattare.


Polinezian Ceremony
Masaj al intregului corp cu balsam de Monoi din Tahiti. Inspirat din tehnicile hawaiene acest masaj reproduce valurile oceanului Pacific, reface fluxul energetic natural al corpului.

Masajul ofera o relaxare totala si o catifelare a pielii. Balsamul Monoi este obtinut din macerarea florilor de Tiara in ulei rafinat de cocos.

Rezultatul acestui tratament este o piele catifelata, stralucitoare si relaxata.

Recomandari