Ultima inovatie Syoss: SYOSS Color

Ultima inovatie Syoss: SYOSS Color
  calendar_month        
Aceleasi rezultate profesionale ca la salon …doar ca la tine acasa!

Syoss marcheaza un an de prezenta pe piata romaneasca prin lansarea unei noi inovatii - SYOSS Color - prima vopsea permanenta cu ingrediente profesionale, dar care poate fi, cu usurinta, utilizata acasa si achizitionata la un pret accesibil, din orice magazin sau farmacie. Astfel, dupa succesul inregistrat de lansarea gamelor de haircare si hairstyling in Romania, marca SYOSS isi intregeste portofoliul de produse cu formule profesionale odata cu introducerea liniei de coloranti.

Cu aceasta inovatie, Henkel deschide un al treilea segment unic si inovator pe piata produselor pentru par din Romania, Syoss fiind singura marca de produse pentru par, dezvoltata impreuna cu hairstilisti si hairdresseri profesionisti si testata de catre acestia. Marca Syoss inseamna: inovatie in adevaratul sens al cuvantului, cea mai buna calitate pentru consumatori pretentiosi, precum si un aspect elegant, unic al produselor pentru segmentul "retail" din Romania (alb-negru).

Formula SYOSS Color combina pigmenti profesionali de culoare, care patrund in interiorul firului de par si intensifica culoarea. Noua linie de coloranti SYOSS asigura o colorare uniforma si profesionala a parului, ce dureaza in timp si o acoperire perfecta a firelor albe de par. Noua gama a primit girul consumatorilor in cadrul testelor efectuate, punctajele obtinute fiind impresionante.


81869.jpg

Un alt beneficiu oferit de noua linie SYOSS Color il constituie balsamul Color Seal (cu rol de fixare a culorii), ce contine complexul "Nutri-Care", imbogatit cu pro-vitamina B5 si cu proteine de grau. Aplicat dupa fiecare proces de vopsire, balsamul ajuta la hranirea firului de par in profunzime si la pastrarea unei nuante intense si de lunga durata.

Sirul inovatiilor nu se opreste aici! Pentru prima oara pe piata romaneasca de retail, SYOSS Color introduce un sistem profesional de identificare a nuantelor ideale de vopsea, pentru obtinerea unor rezultate de exceptie. Codul de nuante consta intr-o combinatie de pana la 3 cifre.


56638.jpg
Cifra pozitionata inaintea cratimei se refera la nuanta de vopsea.


Prima cifra pozitionata dupa cratima arata reflexul de culoare predominant.


A doua cifra pozitionata dupa cratima arata reflexul de culoare secundar - prin acest numar puteti identifica caracterul specific al unei culori; practic, este culoarea vizibila in lumina intensa.

Noua vopsea permanenta SYOSS Color este disponibila in kit complet, la un pret recomandat de 16,99 lei si ofera un spectru larg de 16 nuante seducatoare, de la blond perlat rece, pana la nuante naturale si negru albastrui.

Descoperiti universul SYOSS accesand www.syoss.ro si www.facebook.com/syoss.romania .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

...;;;''[[]]]]
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right