Vedete cu operatii estetice nereusite

Vedete cu operatii estetice nereusite
  calendar_month        
Operatiile estetice sunt apreciate in intreaga lume si extrem de familiare celebritatilor.

Totusi, exista si cazuri in care operatiile estetice pot inrautati sau evidentia anumite efecte, mai ales daca sunt facute in mod repetat, acolo unde nu este neaparat necesar.

Iata 5 vedete care au demonstrat lumii intregi ca operariile estetice pot avea rezultate nedorite:

Katie Price

Katie Price pare sa aiba o adevarata obsesie pentru operatiile estetice. Ea apeleaza la chirurgia estetica faciala si corporala o data pe an pentru a i se face ajustarile necesare. Pe langa o operatie la nas, o liposucite, un implant cu silicoane si o coroana de portelan aplicata pe dinti, ea se injecteaza periodic cu botox si acid hialuronic in buza superioara.

Un medic a avertizat-o ca daca va continua in acelasi ritm, aspectul ei va fi ruinat intr-un timp foarte scurt.

Brittany Murphy

Dupa ce a aparut cu buza superioara vizibil marita, Brittany Murphy a fost banuita ca a suferit o interventie chirurgicala care s-a finalizat cu un esec, iar la o scurta perioada dupa acest eveniment, s-a descoperit ca actrita era dependenta de analgezice din cauza altor operatii chirurgicale mai putin sesizabile.

83258.jpgDe asemenea, la un moment dat se zvonea ca buzele artistei aratau asa pentru ca ar fi fost injectate cu colagen, iar in anumite cazuri, efectul este asa-numit "gura de peste". Alte vedete care s-au confruntat cu aceasta problema sunt: Christina Aguilerra, Lidsay Lohan, Britney Spears si Jessica Simpson.

Jackie Stallone

Jackie, mama faimosului actor Silvester Stallone, este probabil una dintre cele mai mari victime ale operatiilor chirurgicale nereusite.

83256.jpg


Aceasta a suferit cel putin o operatie estetica la nivelul nasului si mai multe implanturi cu acid hialuronic in buze. Aceste interventii au deformat-o pe femeia care arata mult mai bine in varianta naturala.

Leslie Ash

Leslie Ash a preferat sa isi faca un implant de silicon in buze in locul clasicei injectii de colagen, ceea ce i-a schimbat foarte mult aspectul... in rau.

83257.jpgTotusi, in ciuda acestui eveniment, Leslie a declarat ca nu ar refuza un facelift, desi sotul ei a avertizat-o sa nu mai recurga la alte modificari chirurgicale.

Donatella Versace

Faimoasa creatoare de moda face parte din categoria femeilor care a abuzat de interventiile chirurgicale, lucru care i-a ruinat aspectul.

57096.jpgDonatella si-a marit buzele extrem de mult, si-a facut numeroase operatii la nas si cateva facelift-uri.

Autor: Ana Dragota

Recomandari

Newsletter Ele.ro

test titlu
  • person

    "test test de test"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right