Vichy depaseste limitele ingrijirii antirid!

Vichy depaseste limitele ingrijirii antirid!
  calendar_month        
…cu noua gama de ingrijire Liftactiv cu Tehnologia Sursa Dermului.

Rodul a 10 ani de cercetare si 6 articole publicate in reviste de specialitate, aceasta gama promite sa deschida un nou capitol in tratarea ridurilor si redarea fermitatii pielii!

Expertiza

De peste 20 de ani, Laboratoarele Vichy au explorat adancimile pielii, conduse de intuitia stiintifica conform careia dermul ascunde adevarata sursa de tinerete a pielii.


Au descoperit astfel rolul esential al dermului papilar (supranumit Sursa Dermului), acela de motor al tineretii pielii. Fiind cel mai activ strat al dermului (plasat in partea superioara a dermului), dermul papilar este capabil sa transforme integral pielea, actionand asupra epidermului, dermului si jonctiunii dermo-epidermice.

Dermul papilar stimuleaza: regenerarea celulara (la nivelul dermului), crearea de noi schimburi vitale (la nivelul jonctiunii) si crearea de noi fibre (la nivelul dermului).


83053.jpg


Formula

Ramnoza este un zahar care provine din unele plante braziliene precum Uncaria, sau alti arbori precum mesteacanul argintiu.Vichy il extrage in forma sa ultra-pura, utilizand un proces de hidroliza care ii pastreaza originea naturala si ia doar cea mai activa parte din molecula pentru a o livra la puterea ei maxima.

Ramnoza este recunoscuta in farmacologie pentru proprietatile sale calmante, insa pentru prima data astazi, Vichy ii dezvaluie puterea sa exceptionala antirid: dupa screening-ul a peste 50 de molecule antirid, Ramnoza foarte concentrata (5%) a fost identificata drept cel mai puternic agent capabil sa atinga in mod special dermul papilar si sa-i reporneasca activitatea. Este un ingredient activ protejat de 7 brevete de catre Laboratoarele Vichy.

Rezultatele

Formula revolutionara a gamei Liftactiv actioneaza global asupra pielii, redandu-i netezimea, luminozitatea si catifelarea. Dovada stau rezultatele celor 7 studii clinice care-i stau la baza:

1. Eficienta antirid masurata pe cele 5 tipuri de riduri principale de pe fata si gat: pana la 20% reducere a ridurilor, dupa 2 luni de aplicare*

2. Piele mai ferma in profunzime: 85%**
*Test clinic pe 49 de femei - formula de noapte
** Test consumator - 140 femei


Toate acestea, fara a compromite toleranta de a asigura ingrijire maxima pentru pielea sensibila.

Formule testate pe piele sensibila, hipoalergenice, fara parabeni si imbogatite cu Apa Termala Vichy -calmanta, fortifianta si regeneranta.

Gama de produse57013.jpgGama Vichy Liftactiv cu Tehnologia Sursa Dermului este deja disponibila in farmaciile din Romania : crema de zi 50ml (104 lei), crema de noapte 50ml (111 lei) si crema de zi 30ml in EDITIE LIMITATA (57 lei).

Pentru mai multe informatii despre produse si pentru a beneficia de sfatul unui medic dermatolog online, accesati www.vichyconsult.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Frantura 30
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right