Virtutile dermatologice ale Marii Moarte

Virtutile dermatologice ale Marii Moarte
  calendar_month        
Nascute din cercetari stiintifice in domeniul dermatologiei si thalaso-terapiei, Laboratoarele Seaderm (Franta) va propun o gama de produse dermatologice bazate pe agenti activi din Marea Moarta.

Faimoase pentru proprietatile lor calmante, cheratolitice, purificatoare si linistitoare, concentratele provenite din Marea Moarta sunt intens folosite ca un remediu in dermatologie si reumatologie.

Pregatite fara parfum sau coloranti, produsele dermatologice Seaderm sunt in particular eficiente in igiena zilnica a pielii ce are tendinta la eczeme sau psoriazis.
80315.jpg

Conceptul Seaderm se bazeaza pe un program de intretinere compus din 3 faze:

1. Curatare
2. Pregatire, tratament
3. Protectie, ingrijire

O piele curatata si pregatita pentru a fi ingrijita absoarbe cu usurinta substantele active continute in produsele de tratament si le optimizeaza beneficiile. Pentru pielea afectata de psoriazis, eczeme sau acnee, urmarirea acestui principiu de igiena este de o imporanta majora si garanteaza imbunatatirea starii acesteia.

80316.jpgPrintr-un program de cercetare si dezvoltare in domeniul dermatologiei, Laboratoarele Seaderm au pus la punct o gama de produse dermatologice care ofera noi raspunsuri la nevoile specifice ale pielii sensibile. Gama cuprinde baton dermatologic, namol spumant, sampon-masca, emulsie si crema restructuranta, precum si cristale de baie.

Formula produselor faciale si corporale are la baza utilizarea a doua alge, bine cunoscute pentru concentratia lor mare de minerale si oligo-elemente (de peste 50.000 ori mai mare decat a apei marine): Laminaria Digitata si Fucus Vesiculus. Gama Seaderm cuprinde gama faciala anti-rid si hidratanta, precum si gama corporala (geluri de dus, exfoliante, sapunuri, creme anticelulitice, sampaone, ser regenerant, gel tonifiere bust etc).
80317.jpg

Laboratoarele Seaderm au creat gama profesionala Spaderm, destinata saloanelor de infrunusetare si SPA-urilor. Gama cuprinde renumita Impachetare pentru slabire pe baza de alge marine, tratament ce permite eliberarea toxinelor si a depozitelor de grasime aflate in stadii avansate.

De mentionat ca Laboratoarele Seaderm au luat in anul 2007 premiu pentru cel mai bun produs cosmetic frantuzesc - "Victoires De La Beaute" cu crema pentru maini pe baza de alge marine si madecassoside.

Va invitam sa descoperiti minunatele produse pe site-ul www.cosmetice-naturale.ro sau la showroom-ul nostru din Str. Grigore Moisil nr.34, sector 2, telefon: 0722.501601.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Stiati ca ciupercile comestibile sau necomestibile pot fi si medicinale ?
  • person

    "pentru a-ti crea o cariera trebuie sa sacrifici ceva,prin legea compensatiei."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right