Viziune si lux de la Francisc Kurkdjian

Viziune si lux de la Francisc Kurkdjian
  calendar_month        
Desi nu s-a nascut in Grasse, Franta, la varsta de doar 15 ani, Francisc Kurkdjian si-a descoperit pasiunea pentru parfumerie.

La numai 25 de ani a realizat primul parfum pentru Jean Paul Gaultier, Le Male.

Acqua di Parma , Christian Dior , Giorgio Armani , Guerlain, Jean Paul Gaultier , Juliette Has A Gun Kenzo, Versace si Yves Saint Laurent sunt doar cateva din casele de parfumuri pentru care talentatul parfumier a creat in ultimii 14 ani.

La numai 30 de ani a primit distinctia "premiul Coty pentru intreaga cariera", iar la 40 de ani, a fost supranumit "Cavalerul Artei si al Literelor".

Fiecare aroma a parfumurilor colectiei Maison Francisc Kurkdjian se bazeaza pe o istorie nescrisa. "Detaliile nu sunt detalii, ci creeaza produsul" este motto-ul dupa care se ghideaza parfumierul. Arome proaspete pentru dimineata sau suave si rafinate inspirate de seara, toate produsele au un design si o alura rafinata, specifica renumitului parfumier.

Una dintre aromele care au facut senzatie este Aqua Universalis, un parfum floral cu note proaspete de bergamota, lamaie sicialiana, lacramioare si portocale dulci, completate cu note lemnoase de mosc. Un buchet seducator, care poate fi folosit indiferent de momentul zilei, de personalitate sau sex.

O explozie de atractie si eleganta, o viziune magica asupra universului.
Te asteptam sa "probezi" parfumurile colectiei Francisc Kurkdjian exclusiv in Beautik Haute Parfumerie.

BEAUTIK BELLER
Str Radu Beller nr 9, Piata Dorobanti,
www.beautik.ro


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bugetul proiectului
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right