XerJoff in Romania, prin Elysee Concept

XerJoff in Romania, prin Elysee Concept
  calendar_month        
Elysee Concept este onorat sa aduca, in premiera si in exclusivitate in Romania, celebra casa de parfumuri exclusiviste - "XerJoff", simbol desavarsit al exelentei si rafinamentului artistic.


In 2004, Sergio Momo a infiintat XerJoff International, ca expresie a unei calatorii pe taramul pretios al parfumurilor rare, locul unde se celebreaza afinitatea magica intre minunile naturii si maestria artizanilor italieni.


XerJoff inseamna transcenderea dimensiunii olfactive si patrunderea intr-un univers mult mai vast, unde perceptiile si senzorialul intalnesc cu luxul desavarsit.


Maiestria si bogatiile inaccesibile ale naturii sunt partenerii privilegiati ai XerJoff, care foloseste in realizarea parfumurilor, de la ingredientele extrem de pretioase din care se obtin aromele unicat, cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii, la materialele foarte rare si foarte speciale - ca de exemplu aurul, cuartul sau ...fragmente de meteorit - care confera pretiosului continut "forma" perfecta, o imbinare intre arta si design, traditie si modernitate.


XerJoff va fi prezent in Romania in exclusivitate prin magazinele Elysee Concept, incepand cu luna octombire a acestui an.


80910.jpg

XJ 17/17 este prima colectie a casei XerJoff, si a fost creata, dupa un an de teste, de o echipa cu experienta internationala la Grasse, in sudul Frantei. Colectia contine 4 parfumuri: Elle, Homme, Irisss si XXY.


I-a urmat colectia Shooting Stars , inspirata de caderea meteoritului Sikhote - Alin in 1947 din Siberia; o colectie de 6 parfumuri, fiecare dintre acestea purtand numele unui celebru meteorit cazut pe pamant secolul trecut, sugerand parfumuri pentru doamne: Esquel, Shingl si Dhajala, dar si pentru domni: Dhofar, Uden si Modoc. Alte 2 parfumuri, Kobe si Ibitira s-au adaugat colectiei, intr-o editie limitata. Fiecare dintre cele 299 de sticle de parfum ale colectie Shooting Stars contine un fragment de meteorit.


56263.jpg

Colectia Vintage - Casamoratti 1888 intregeste portofoliul XerJoff cu o noua marca de parfumuri inspirata de vechea arta a parfumeriei italiene. Marca recreeaza istoria glorioasei case de parfumuri fondate in Italia intre secolele 18 si 19, cu intentia de a salva mostenirea istorica si artistica a acestei epoci pline de stralucire. XerJoff prezinta doua parfumuri din vechea colectie CASAMORATI, una pentru domni - MEFISTO si cealalta pentru doamne - FIORE D'ULIVO.Nascut dintr-o imensa pasiune pentru parfumuri, stil si rafinament, Elysee isi propune sa aduca in Romania adevaratele puncte de reper in parfumerie. Peste 30 de branduri distribuite in regim de exclusivitate - printre care si esente rare, aflate pe lista de asteptare in tari din intreaga lume - alcatuiesc astazi portofoliul exceptional al Elysee Concept.

Recomandari