Bine ai venit in uimitoarea lume Barbie!

Bine ai venit in uimitoarea lume Barbie!
  calendar_month        
AVON si binecunoscuta papusa Barbie te invita sa descoperi o minunata lume de basm printr-o noua gama de produse imprimate cu imaginea papusii atat de mult iubita de fetite.

Jocurile, veselia, cantecele, povestile cu printi si printese sunt lucruri de care ne amintim mereu cu drag cand vine vorba de copilarie. Prin noua gama Barbie, AVON imprumuta fetitelor o parte din trucurile magice ale papusii, facandu-le sa se simta adevarate printese ale taramului fermecat.

Produsele pentru fanele Barbie

Bentita cu paiete roz, castile jucause, isignele chic, dar si produsele pentru ingrijirea corpului si parului cu arome placute si ambalaje roz sunt doar cateva din cele 9 produse special create pentru toate fanele Barbie. O adevarata printesa se asigura ca nu-i lipseste nimic din trusa Barbie.

Gama de produse Barbie disponibila din septembrie

Intreaga gama de produse Barbie va fi disponibila din luna Septembrie 2011, putand fi comandata exclusiv prin intermediul Reprezentantilor Avon. Pe parcursul anului colectia Barbie va fi completata de multe alte produse, fii prima care afla ce surprize iti va aduce!
Recomandari