Campionat in scutece

Campionat in scutece
  calendar_month        
Fie ca merge de-a busilea, face primii pasi, se catara pe scaunele din camera sau impinge mingea preferata in jurul covorului, bebelusul face fata in fiecare zi unor incercari la fel de dificile ca o proba olimpica. La fel ca orice atlet, el are nevoie de un echipament care ii pune in valoare nenumaratele ore de antrenamente. Pampers Active Baby este scutecul care ii vine perfect micului tau campion, oferindu-i toata libertatea de miscare de care are nevoie pentru a profita de fiecare minut de joaca si a se dezvolta sanatos si armonios.

Pampers ofera echipament bebelusilor

In timp ce Londra se pregateste sa primeasca cei mai buni atleti din 2012, camerele bebelusilor din toata lumea reprezinta terenul de joaca al micilor olimpici. In cadrul parteneriatului global al companiei Procter & Gamble cu Jocurile Olimpice de la Londra 2012, Pampers, cel mai vandut brand de scutece la nivel global, lanseaza competitia Campionat in Scutece, prin care sarbatoreste nenumaratele ore de pregatire intensa pe care bebelusii le petrec pe terenul de joaca. Pampers le ofera echipamentul care le pune in valoare spiritul de joaca si invita mamicile sa demonstreze spiritul olimpic al celor mici intr-o competitie cu premii demne de adevarati campioni.

Facebook Lumea Mamicilor

In perioada 9 aprilie - 5 mai, pagina de Facebook Lumea Mamicilor devine arena pe care se infrunta trei echipe antrenate de unii dintre cei mai iubiti atleti olimpici ai Romaniei. In fiecare saptamana, acestia le ajuta pe mame sa castige unul din cele 36 de premii dedicate celor mai frumoase amintiri cu bebelusii lor, sau marele premiu: unul din cele 30 de locuri in echipa vedetelor. Pentru a afla cine este campionul care te poate ajuta sa urci pe prima treapta a podiumului Pampers, intra pe www.facebook.com/LumeaMamicilor, unde vei gasi si regulamentul concursului.

Simona Amanar, sustinator al competitiei Pampers: Prin joaca, cel mic invata mai usor, pentru ca nu simte presiunea unui obiectiv foarte clar - sa faca o tema intr-o anumita perioada de timp, de exemplu. Am aplicat metoda invatarii prin joaca atunci cand Alexandru, copilul meu, era bebelus si am continuat sa o folosesc chiar si in primii ani de scoala, cand mi-am dat seama ca lectiile merg mult mai usor daca fiecare bastonas, virgula sau punct devine o piesa dintr-un puzzle.

Pentru cel mic, joaca este mai complicata decat pare! Dar fiecare minut in care se joaca poate insemna o adevarata lectie de viata. De aceea, expertii Pampers sunt pregatiti sa le ajute pe mamici sa afle toate informatiile de care au nevoie despre beneficiile invatarii prin joaca pentru dezvoltarea bebelusului. Iar el se poate bucura de libertate de miscare, multumita scutecelor Pampers Active Baby, care ii vin perfect micului tau campion.

Recomandari