Celebrul pix BIC 4 Colours acum si in Romania!

Celebrul pix BIC 4 Colours acum si in Romania!
  calendar_month        
Dupa ce de-a lungul vremii ne-a obisnuit cu vedete din portofoliul sau: Cristal, care in 2011 a implinit 60 de ani, acum, Bic aduce o alta vedeta ce va pasi in randul produselor de papetarie din Romania si anume BIC 4 Colours.

Cu o experienta de peste 40 de ani, pixul BIC 4 Colours a luat nastere in 1969 din ideea de a gasi un instrument de scris care sa simplifice viata consumatorilor. si iata cum, cei patru prieteni inseparabili: albastrul, negrul, rosul si verdele, ce au 4 personalitati diferite: albastrul - arogant si mandru, negrul - gelos si blazat, rosul - glumet si incitant, iar verdele - naiv si visator, si-au unit fortele in BIC 4 Colours.

Descopera-i pe cei 4 prieteni super trazniti ale caror personalitati sunt fin transpuse in liniile trasate pe caietul, foaia sau agenda ta. Calitatile si "defectele" celor 4 : giumbuslucurile, creativitatea, umorul converg in aceeasi directie, cucerindu-te inca din prima clipa, inca din primul moment in care i-ai zarit in magazine. 4 prieteni inseparabili care te vor incanta la primul "salut" si de care nu te vei mai desparti in scrierile tale.

64151.jpg4 Colours nu este doar un pix, este un simbol. Vesnic tanar, cu un design ce nu s-a schimbat in ultimii 40 de ani, este potrivit pentru orice varsta - pentru copii, studenti, profesori, novici sau exprimentati in ale scrisului, reprezentand un must have! Traditia, modernismul si rafinamentul frantuzesc te vor face sa devii dependent de 4 Colours inca de la primul click. il vei gasi in fiecare penar si pe fiecare birou, impasibil la capricii, moda sau tendinte. Pixul 4 Colours ofera bucuria de a scrie, de a sublinia si de a corecta in culoarea preferata: albastru, negru, rosu sau verde!

Nascut din dorinta si pasiune, 4 Colours este o solutie simpla si ingenioasa de scriere. Astfel, el poate fi gasit in diferite variante: clasic cu linie medie de scriere, fine cu linie fina de scriere, iar pentru cei care isi doresc sa fie mereu in tendinte, 4 Colours ii ademeneste cu noile sale culori fashion: azuriu, violet, roz girly si verde acidulat.

Pixul 4 Colours - 4 prieteni inseparabili intr-un singur pix!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zodiac zilnic 2009 pentru Berbec
  • person

    "iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right