Colectia ECCO pentru copii: Primavara - Vara 2012

Colectia ECCO pentru copii: Primavara - Vara 2012
  calendar_month        
Copiii trebuie sa se joace, sa alerge si sa se miste in voie: cu acest gand designerii ECCO au creat noua colectie pentru copii Primavara-Vara 2012 - tenisi, sandale, balerini si pantofi care se muleaza perfect pe forma piciorului, pentru libertate de miscare.

Principala tehnologie care se regaseste in designul noii colectii este injectarea directa a talpilor, un proces in care ECCO este lider mondial. Prin aceasta tehnica, fata este plasata in matrita si se injecteaza poliuretan lichid pentru a da forma unei talpi mediane sau unei talpi exterioare corecte din punct de vedere anatomic.


Tehnologia folosita reprezinta cel mai puternic mod de a atasa talpa de fata: formeaza o bariera impermeabila, fara sa se utilizeze lipici sau cusaturi, ceea ce face ca pantofii sa fie foarte flexibili.

94055.jpg

64153.jpg


Pantofii ECCO Biom pentru copii, vedeta colectiei de primavara - vara 2012 au la baza aceasta tehnologie. Prin injectarea directa a talpii, ECCO BIOM pentru copii se muleaza perfect pe forma piciorului si ofera in acelasi timp acestuia flexibilitatea de a se misca natural.

Colectia ECCO BIOM pentru copii este disponibila in doua categorii principale: pantofii sport ECCO Biom Train si pantofii ECCO Biom Lite, despre care gasiti informatii detaliate mai jos.

94056.jpg

94057.jpg

Recomandari